Kšištof Pjontek (©Reuters)
Kšištof Pjontek (©Reuters)

Jakini bi da spoji tandem iz Đenove, Vlahović mora na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.20. | 20:51

Meta Fjoretine je navodno Kšištof Pjontek...

Živo je u Firenci ovih dana. Pored dva velika posla koja bi mogla da obavi i do vrha napuni kasu (odlasci Nikole Milenkovića i Federika Kjeze), Viola ozbiljno razmišlja i o pojačanjima. Đuzepe Jakini izneo je zanimljivu ideju gazdi kluba Roku Komisu. On bi rado ponovo spojio napadčki tandem iz Đenove Kristijan Kuame - Kšištof Pjontek.

I dok je 22-godišnji momak iz Abidžana već na Frankiju (čeka se samo zvaničan otkup ugovora), veliko je pitanje koliko je realna kupovina poljskog golgetera, imajući u vidu da Herta tek gradi ozbiljan tim, a Pjontek je u planovima Bruna Labadije. U krajnjem slučaju, Nemci su Milanu za Pjonteka platili blizu 25.000.000 evra i sigurno ga se neće tek tako odreći.

Izabrane vesti

Italijanski mediji pišu da je Pjontek kud i kamo jeftinija i realnija opcija od Arkadijuša Milika, te podvlače da u svakom slučaju (koga god da Viola dovode) mladi srpski napadač Dušan Vlahović treba da bude poslat na pozajmicu.

Kada je u pitanju vezni red Fjoretina merka Seka Fofanu iz Udinezea, dok sa Interom razgovara o nastavku duplog zajma: Kristijano Biragi da ostane u Milanu, a Dalbert u Firenci.

Podsetimo, ukoliko bi uspeo da za zacrtane cifre proda Milenkovića i Kjezu, Roko Komiso bi inkasirao oko 100.000.000 evra.


tagovi

Kšištof PjontekLetnji prelazni rok 2020Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara