Komentari na vest

Jan Matsen? Nema Dortmund te pare! Ali zato Bajern...

4

46

pre 30 dana

Par utakmica koje je odigrao u Čelsiju pre nego što je otišao na pozajmicu, bio je ubedljivo najgori igrač na terenu. Pritisak je prevelik tamo, bolje da ga prodaju. Evo i Čilvel i Kukurelja su odigrali odlično za reprezentacije, dok u klubu odigraju dve dobre, pa narednih 10 ne daj Bože, ili se povrede... Mali Mudrik za Ukrajinu igra kao da mu je poslednja utakmica, a za Čelsi možda bljesne jednom u 5 utakmica. Možda je i do pritiska, ali 90% sam siguran da Mauricio Poketino nema veze sa životom.
g

gostpop

pre oko 1 mesec

Čelzi ne bi trebao da pusti ovog momka. Kukurelja ne obećava, Kolvil je više fizički za štopera nego za levog beka. Čilvel kuburi sa povredama. A Hol je pušten u Njukastl... Tako da ovog malog treba vratiti i forsirati.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 mesec

Filiala a kao zele da se bore i osvajaju nesto. Pa Sammera im uzeli, Tuchela ,Lewandowskog,Götzea,Hummelsa,Guerreira. Ako Bayern ne pokupi ono sto im se ne isplati , uzima: City,Barca,United,Real,Chelsea,Arsenal. Lista je prevelika :Haaland,Bellingham,Sanco,Aubameyang,Pulisic,,Dembele,Gündogan,Akanji,Haaland,Kagawa,Mkhitariyan,Sokratia,Sahin,Metzelder,Rosicky...