Ognjen Jaramaz (©Starsport)
Ognjen Jaramaz (©Starsport)

Jaramaz: Stalo nam je da popravimo lošu sliku iz sredine sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.04.21. | 10:38

Crno-beli vezali pet pobeda

Košarkaši Partizana su pobedom nad Splitom (80:58) završili nastup u ABA ligi, koji je kada se sve sabere bio – neslavan.

Spojili su crno-beli pet pobeda u pet poslednjih kola, ali su šanse da se izbore za plej-of izgubili mnogo pre toga, pa je sezona u regionalnom takmičenju potpuno neuspešna osvajanjem tek šestog mesta sa učinkom 13-13.

Izabrane vesti

Bek Partizana Ognjen Jaramaz kaže na koncu da je zadovoljan što je makar pobedom stavljena tačka na ABA ligu za ovu sezonu.

"Drago mi je što smo pobedom završili nastup u ABA ligi. Bilo je nekih propusta i nekih grešaka, posebno u drugom poluvremenu kada smo podiglu razliku na 20 poena. Ne bih sada potencirao to, već bih hteo da stavim akcenat na odnos svih nas u poslednjem peridou, svih igrača i stručnog štaba. U poslednjih mesec-dva smo stvarno maksimalno dali sve od sebe što se vidi i po rezultatima, gde smo vezali pet pobeda", rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Dodaje bek crno-belih da je ekipa pokazala da joj je stalo da pobeđuje, koliko god rezultatski ti trijumfi nisu Partizanu doneli mnogo.

"Dangubić je nekoliko utakmica igrao povređen, Trifunović je imao problema sa prstom. Svima nam je bilo stalo da popravimo koliko-toliko lošu sliku koju smo izgradili porazima sredinom sezone. Nadam se da smo uspeli u tome".

Središnji deo sezone je slomio ambicije Partizana i Jaramaz žali za propuštenim u tom turbulentnom periodu.

"Mislim da našim nastupima nismo zaslužili sreću u nekim mečevima. Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre, ali je besmisleno govoriti šta bi bilo da smo ovako igrali u tom delu sezone. Ne bih se više osvrtao na to".

Novi problem sa kojim će se Parni valjak sada suočiti je pauza od mesec dana do početka domaće Superlige.

"Nezgodno je kada imamo pauzu sa zvaničnim utakmicama, jer je teško zakazati prijateljske mečeve u tom periodu, zbog uklađenosti takmičenja, sad treba da se igra Superliga, dolazi timovi iz različitih takmičenja.To nama otežava, ali naš odnos će ostati isti. Motivacija jednaka kao i do sada, imamo cilj da osvojimo Superligu koja dolazi", poručio je Ognjen Jaramaz


tagovi

Ognjen JaramazKK PartizanABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara