Komentari na vest

Jasno je ko vlada fudbalom Novog Sada: Vukadinović nastavio da vuče Vojvodinu ka Evropi

V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

FKV1914 nije problem igrački kadar jer pored 9 mladih igrača koji su svi mladi i omladinski reprezentativci Vojvodina ima sjajnog golmana odlične iskusne igrače Vukadinovića Čovića Maksimović Stevanovića Simića.. Problem je trener koji kvari igru. Igra ziheraški da ne primi a da ako može jedan gol iako su svi igrači izrazito ofanzivno uključujući odlične bekove Bjekovića i Đorđević ili Devetka koji je i danas pokazao kakav šut ima levicom. Kao i sportski direktor koji sa upravom sem Stevanovića nijednog pravog igrača nije doveo. Ovaj tim iz 3 odlična igrača stranca jer kod nas ih slobodnih nema može na proleće uz boljeg trenera i direktora da bude sigurno 3 u prvenstvu i da proba KUP da osvoji. Dakle glavni problem je struka ako uprava to ne vidi nek promeni dioptriju ili nek se i oni povuku. Valjda u Novom Sadu ima i sposobniji Vojvodinaša
M

Monteroo

pre preko 2 godine

U kom smo mi kanalu ,trener proletera zgubidan kome je najveci kvalitet sto mu je cale stari SPS kadar,prave nekog trenera od njega,upropastavao klince u vojvodini pa za nagradu preuzeo superligaski tim.
K

KRKELA

pre preko 2 godine

Dobra utakmica, Proleter mnogo bolji u drugom poluvremenu, nerešeno bi bilo najpravednije!
S

Srpska Atina

pre preko 2 godine

Bice vosa jos bolja uz 3-4 pojacanja na zimu. Treba nam igrac poput ovog Evandra iz Proletera..
T

Teodul

pre preko 2 godine

Nadajmo se da će Voša za vikend pokazati da je u uzlaznoj formi, te da neće podleći bočnim pritiscima!!!
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Odlična utakmica, prstalo na sve strane, dobre akcija,takticki oba trenera sjajna, za mene prilicno prijatno iznenadjenje Djordjeviceva taktika, Proleter po igri ivsansama zasluzio bod ali ne ide to tako, mozda su domaci malo vise trazili od sudije ali bez razloga jer je sudio bez greske! Bravo za odlicnu utakmicu.
R

Rezukop

pre preko 2 godine

Izvinjavam se, ali gde ste videli odličan meč? Jedna od najslabiji utakmica koju sam gledao u poslednje vreme, moramo biti objektivni. Nadamo se da će mečevi za vikend biti bolji.
G

Gosti dobrodošli

pre preko 2 godine

Apsolutbo nezaslužena pobeda Vojvodine! Proleter ih je nadigrao,samo pukom srećom Vojvodina je opet kažem nezasluženo pobedila!
S

Samo Vosa!

pre preko 2 godine

Jeste,al tako je sladje.Da ti kao mrzitelj Vojvodine kmecis.
G

Gosti dobrodošli

pre preko 2 godine

Legendo ne zanima me ni Voša ni Proleter,gledao sam utalmicu i izneo svoje mišljenje,nzm kakv problem imaš? Slađe je,sa ovakvom ekipom nema šta da vam bude slađe,o tome ti brini.
S

Samo Vosa

pre preko 2 godine

Nemoj da gledas.
W

Wat

pre preko 2 godine

Cekam 2-4, padne gol u 10' i ostane do kraja 0:1...
k

kost

pre preko 2 godine

Odlicna utakmica.. I nije bas odraz ko vlada Novim Sadom.. Steta sto Proleter nije iskoristio par prilika.. Odlicno je Bajic namestio taj tim.. Vise su mi se dopali od Vose danas
f

fcv 1914

pre preko 2 godine

Pa nije jedna tekma odraz.Pogedaj tabelu.
k

kost

pre preko 2 godine

Pa koliko vidim..i nije neka ogromna razlika u bodovnoj prednosti a u kvalitetu ekipe tek. Jedno je loziti se navijacki..drugo gledati objektivnije
f

fcv 1914

pre preko 2 godine

Za ovaj igracki kadar,koji je najlosiji u istoriji Vojvodine je najvaznije da zavrse 4 na tabeli i da izbore Evropu,ako je to moguce.Kakav god igracki kadar bio,opet je za nijansu bolji od Proletera.Nije to velika razlika,ali ekipe poput Proletera se moraju pobediti ukoliko se zeli Evropa.
k

kost

pre preko 2 godine

Slazem se.. Ali kakav god da je kvalitet lige,protivnika i klubova,mislim da je Vosa trenutno ispod proseka..cak i Cuke i Tsc-a..pa i da nije bolja,verovatno ni skuplja od Matkovicevog Proletera.. Zalosno je ko je u klubovima...i kako.. Zalosno je ko na tribinama vodi"kriticnu masu" a najzalosnije je sto vapimo za evropom..u kojoj ce neki prosecni Austrijanac dati 5 komada Partizanu i zvezdi sutra..a ne Vosi..koja mora da slusa kao nedonosce..drzavnu vlast u odnosu na pokrajinsku.. Pogubno je...i krajnje ruzno..