Komentari na vest

Javili se i igrači Reala, lajkovima Bekamovih kritika na Superligu

T

Toliko

pre oko 3 godine

Za ove poput Zidana, koji ćute u strahu da će se zameriti svojim gazdama, iako i sami sigurno smatraju da "Superliga" predstavlja sumrak fudbala, imam jedan citat Dantea Aligijerija, a on glasi: "Najmračniji krugovi pakla su rezervisani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani."
s

shk

pre oko 3 godine

Ajde više... Nece biti super lige i gotovo, šta više nije jasno...
S

Stefca1993

pre oko 3 godine

Realno razmatrajuci, bez neke naklonosti, isti oni koji su protivnici te Super lige su isti oni koji su ya mnogo vece pare otisli u neki od navedenih klubova. Pocev od Figa, Ronalda, Nejmara i njima slicnih. Po renomeu, manji klubovi, tipa Roma, Lion, Lester, Atalanta, mogu da se protive jer poziv nije dosao do njih. Klubovi ne moraju da igraju LS, kao ni domace lige ukoliko smatraju da ce tako prosperirati, a navijaci ce dati svoj konacni sud. U sustini vecina onih koji su podigli glas protiv tog takcicenja mogu da se vode parolom "Ko o cemu..."
@

@Stefca

pre oko 3 godine

Pa cekaj, koja je to logika sad tvoja? Oni su isli kao velika imena za velike pare u veliki klub, da ali, to je nesto sasvim normalno. Ono sto nije normalno je da napravis ligu koju ce da gledaju samo kinezi, indijci i amerikanci i da trpas pa*e u dupe, a ostali nek crknu.