Javorov napadač pred transferom karijere: Parizan ga želeo, sad je pred vratima Emirata

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 16:02

Nikola Petković iz Javora karijeru, najverovatnije, nastavlja u Al Vahdi

Dugo se pričalo da će napadač Javora i jedan od najboljih strelaca Superlige Nikola Petković karijeru nastaviti u Partizanu. Još tokom jeseni puštena je u etar vest da je, strelac 11 ovosezonskih golova, praktično na pola koraka od prelaska u Humsku...

Međutim, prema saznanjima MOZZART Sporta, rođeni Beograđanin rođen 1996. godine, vrlo brzo bi trebalo da nastavi karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Tamošnja Al Vahda iz Abu Dabija poslala je konkretnu ponudu na adresu Javora tešku između 400 i 500 hiljada evra. Ivanjičani su jako zadovoljni ponuđenim uslovima i ponudom koji je na njihov sto bacio nekadašnji reprezentativac Srbije, sada poznati menadžer Nenad Jestrović.

Izabrane vesti

Transfer još nije utanačen, ali se ubrzano radi na tome da prošle sezone najbolji strelac Prve lige Srbije sedne u avion i potom potpiše ugovor sa Al Vahdom. Naime, prema našim informacijama ostala je samo još jedna „sitnica“. Al Vahda treba da oslobodi mesto za jednog stranca i da pronađe uhlebljenje Argentincu Sebastijanu Tagilebueu. Reč je o najboljem strelcu tima, koji već sedam godina igra u Emiratima. Međutim, zašao je u ozbiljne godine, pa trener Al Vahde Manolo Himenez želi da dovede mlađeg špica.

Dobio je odlične preporuke o kvalitetima Nikole Petkovića. I sada se čeka realizacija transfera.

Javor odlično posluje u zimskom prelaznom roku. Zadnji vezni Nikola Kuveljić je potpisao ugovor sa Vislom iz Krakova, sada se čeka obeštećenje od Nikole Petkovića.

Al Vahda je trenutno zauzima osmo mesto u prvenstvu UAE.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara