Drugi slučaj korone u Seriji A: Zaražen i Gabijadini!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.20. | 15:29

Sampdorija potvrdila

Juventus je sinoć potvrdio da je Danijele Rugani pozitivan na koronavirus, što je bio prvi slučaj u Seriji A. A danas je obelodanjen i drugi slučaj korona virusa u italijanskom šampionatu. 

Potvrda je stigla iz Sampdorije čiji je fudbaler Manolo Gabijadini takođe testiran pozitivno na virus korona.
Sampdorija potvrđuje da je Manolo Gabijadini pozitivno testiran na koronavirus. Ima blagu temperaturu, ali je dobro. Klub je pristupio svim postupcima izolacije potvrđenim u pravilima”, stoji u saopštenju kluba.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler između ostalih Napolija i Sautemptona u nedelju je odigrao 60 minuta na meču sa Helas Veronom koji je odigran bez prisustva publike. Očekuje se da će igrači Verone takođe morati u karantin, kao što je to učinio Inter kada je Rugani testiran pozitivno.
Povodom vesti iz Sampdorije da je Manolo Gabijadini pozitivno testiran na COVID-19, Helas Verona najavljuje da će sve takmičarske aktivnosti do daljeg biti otkazane. Klub će preduzeti korake da pripremi sve potrebne postupke”, objavljeno je na sajtu tima iz Verone. 

Sam fudbaler oglasio se na Tviteru povodom čitave situacije.
Zahvaljujem se svima koji su mi se javili, već sam primio veliki broj poruka. U redu sam, ne brinite. Pratite uputstva, ostanite kod kuće i sve će biti rešeno”, napisao je Gabijadini.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara