Komentari na vest

Jedan od najbogatijih Britanaca zvanično ušao u trku za kupovinu Mančester junajteda

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Ne verujem da će Retllif uspeti da se izbori protiv arapskih para. Inače prodaje se najskuplji klub na svetu i očekuje se cena između 7 i 8 milijardi funti. Samo da Glazersi odu
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Retklif kao simpatizer Junajteda i Britanac mi je milion puta draža opcija od raznoraznih petrodržava. Hvala bogu pa izgleda da Katarci imaju veće interesovanje za manjinski ili pak većinski paket Liverpula nego da uđu u Junajted. Još samo da Saudijci i Emiraćani zaobiđu klub i sve je u redu. Čak i Amer bi bio bolji, nije svaki kao Boli i Egbali, većinu klubova vode dosta uspešno. Na kraju krajeva Liverpul je dobar primer da Ameri mogu i dobro da vode evropski fudbalski klub.
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Pa jeste vode ga bez kinte ulaganja u tim i infrastrukturu.
G

Gost888

pre preko 1 godinu

Samo neka prodaju svojim englezima i amerima, ima za 10 god da ih nema vise na fudbalskoj mapi...posto blage veze sa životom nemaju o vodjenju klubova, kupovini igraca, ti njihovi precenjeni domaci igraci...ali tako je i bolje, da se vrate gde su bili pre 40ak godina a da ostatak Evrope uziva konacno bez njih.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Ne lupaj gluposti Jub ja najveći i nsjtrofejniji klub u Engleskoj i sve trofeje je osvoji kada su vlasnici bili Ameri i Englezi. Junajtedova ima najveću fan bazu na svetu to je zver od kluba, veze nemaš a komentarišeš, probaj da hokejom na travi možda ti bolje ide
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Da se otarase vise Glejzera i da se vrate na stare staze,da se bore svake godine za svaki trofej u Evropi. Glejzeri vise uzeli para iz kluba nego sto su uneli,rak kluba.
G

Grm

pre preko 1 godinu

Pa nisu ga kupili da bi bili u minusu.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Zato sto njima klub sluzi za pravljenje para,a ne razultata. Sta je uradio prvo seik koji je dosao u Siti,krenuo da kupuje igrace jer je zeleo rezultate,poceo da ulaze u klub kao i onaj iz PSG-a sad ovaj Amerikanac igra menadzer sa Celsijem i kupuje kao lud jer i on opet zeli rezultate,a Glejzeri su zele samo kes.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

A vec idu uzlaznom putanjom.. Navijac sam sitija ali uvek je lepo videti sto vise ekipa kako prave iskorak i vracaju se na stare staze slave.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Jao majko,navijac sam Sitija/Junajteda/Liverpula/Arsenala/Totenhema....deda me vodio na stadione ali prvo u pab i na fish and chips. Koji ste vi meni gradzani sveta,svaka cast. Opak navijac ovaj baja,hteo Celzi da kupi pa kad nije uspeo daj Junajted. Mada svakako ne moze da bude losiji od Glejzera.