(©MN Press)
(©MN Press)

Jedinstvena cena ulaznica za meč Partizan - Sabah

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 16:32

Crno-beli pozivaju navijače da podrže ekipu u pokušaju da nadoknadi 0:2

Težak posao čeka fudbalere Partizana protiv Sabaha u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, ali se u Humskoj nadaju da će uz podršku svojih navijača uspeti da nadoknade 0:2 iz Azerbejdžana. Tim povodom Partizan je izdao saopštenje u kojem poziva navijače da ispune tribine, čemu bi trebalo da doprinese i simbolična cena ulaznica, jedinstvena za sve tribine - 299 dinara.

Pored toga, na istočnoj strani stadiona u Humskoj biće organizovana "dečija tribina" namenjena učesnicima škola fudbala iz Srbije i regiona.

Izabrane vesti

Dobra vest za one navijače Partizana koji su u nedelju uživo gledali duel protiv Radničkog iz Niša je ta što će ulaznice sa tog meča važiti i u četvrtak.

"Svi gledaoci koji poseduju ulaznicu za utakmicu 3. kola Mozzart Bet Superlige između Partizana i Radničkog iz Niša moći će da navedenu ulaznicu validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju utakmici FK Partizan - FK Sabah", navodi se u saopštenju crno-belih.

Problem za Partizan na početku aktuelne sezone predstavlja to što Grobari bojkotuju utakmice na domaćem stadionu, a njihov poziv za nedolazak u Humsku prihvatili su i mnogi drugi navijači nezadovoljni radom klupskog rukovodstva te je protiv Nišlija na tribinama bilo tek nekoliko hiljada gledalaca. Nadaju se u Partizanu da će ih u četvrtak od 21.00 biti mnogo više.


tagovi

FK PartizanKvalifikacije za Ligu konferencijeSabah

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara