Foto: AFP
Foto: AFP

Jedna briga manje za Klopa: Salah potvrdio da ostaje u Liverpulu

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.05.22. | 23:54

Ali ne i da će produžiti ugovor

Bajern ga ozbiljno merka, a Sadio Mane se samo smeška i svima poručuje da “sačekaju do subote“. Tajanstvenost senegalskog napadača definitivno je razlog za brigu svih u Liverpulu, ali će makar imati brigu manje pošto je Mohamed Salah potvrdio da će i naredne sezone biti na Enfildu.

Prethodnih meseci Egipćanin je u nekoliko navrata govorio o produžetku saradnje sa Resima i isticao kako nije novac razlog zbog čega već zastareli ugovor i dalje nije obnovio, već je želeo da klub pokaže poštovanje prema njemu zbog svega što prethodnih godina uradio za Redse. Evropski velikani su tada osetili krv i navodno krenuli u napad, spekulisalo se da će Salah karijeru nastaviti u Primeri, ali od toga neće biti ništa. Makar ne ovog leta, jer zvanično najbolji strelac Premijer lige (podelio nagradu sa Heung-min Sonom) u tek završenoj sezoni otkrio je da u predstojećem prelaznom roku neće menjati sredinu.

Izabrane vesti

"Želim da osvojim Ligu šampiona ponovo. Želim da vidim Henda (Hendersona, prim. Aut) sa trofejem, a nadam se da će ga posle dati i meni. Mislim samo na tim i ne bih da pričam o svom ugovoru, ali ću sigurno ostati i sledeće sezone", rekao je Salah na današnjoj konferenciji.

Ipak, o ugovoru koji ističe za godinu dana trenutno ne misli. Jedina želja u ovom trenutku mu je da još jednom podigne trofej Lige šampiona i osveti se Real Madridu za poraz od pre četiri godine.

"Trenutno uopšte nisam fokusiran na ugovor. Ne bih da budem sebičan. Rekao sam pre dva meseca, trenutno sam sve podredio timu. Ovo je vrlo važna nedelja za nas, fokusiran sam jedino na tim", zaključio je Egipćanin.

Upitan da li će ishod finala Lige šampiona uticati na odluku dvojice Afrikanaca, Jirgen Klop je odgovorio da neće.

"Ne, neće nikako. U pregovorima smo sa svim igračima, ali trenutno nije trenutak da pričamo o tome. Jednostavno nema vremena. Igramo na svaka tri dana. Igrači imaju jednu ideju, mi imamo drugu i one se ponekad poklope. Ali poznajemo se već dugo", rekao je Klop.


tagovi

Mohamed Salah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara