Nikola Čumić (©Reuters)
Nikola Čumić (©Reuters)

Jednoglasno "ne" za transfer Čumića u Rubin!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.23. | 08:57

Vojvodina posle 2.000.000 evra iz Amerike odbila i 1.500.000 iz Rusije

Činilo se da će tokom reprezentativne pauze Vojvodina ostati bez kapitena Nikole Čumića. Transfer u Rubin delovao je kao gotova stvar, međutim, rukovodstvo Lala po drugi put u ovom prelaznom roku reklo je "ne" na bogatu ponudu za 24-godišnjeg napadača.

Posle 2.000.000 evra nuđenih iz Sjedinjenih Američkih Država odbijeno je 1.500.000 iz Rusije.

Izabrane vesti

Po povratku sa mini-priprema na Zlatiboru, tu vest Sportskom žurnalu otkrio je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

"Informacija da Čumić prelazi u Rubin nije tačna. Jednoglasnom odlukom našeg Upravnog odbora ponuda ruskog kluba je odbijena", saopštio je Zbiljić.

S obzirom na to da letnji prelazni rok u Srbiji traje do 15. septembra, a da je prvih šest kola Mozzart Bet Superlige - u kojima su Novosađani osvojili tek osam bodova - pokazalo da ekipi Ranka Popovića treba još igrača u rotaciji, nije isključeno da na Karađorđu uskoro bude novih potpisa. Potvrđuje to i sportski direktor Marko Jovanović.

"Trudimo se da eventualno realizujemo još neki transfer i videćemo šta će od svega toga biti", izjavio je Jovanović za Žurnal.

Što se tiče Čumića konkretno, 24-godišnji napadač je od starta tekuće sezone dva puta bio strelac. Oba gola dao je u pobedi protiv Radničkog iz Niša 3:2, a ima i dve asistencije na međunarodnoj sceni (u porazima od kiparskog APOEL-a), dok je prošlu sezonu završio sa 14 pogodaka i pet asistencija u 33 nastupa. Dobrim igrama mladi napadač postao je ljubimac novosadske publike, koju će vest o Čumićevom ostanku u klubu sigurno obradovati.



tagovi

Nikola ČumićFK VojvodinaMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara