Benoa Badijašil
Benoa Badijašil

Jedva sačuvali živu glavu, ali bitno je da kaplje – 40.000.000 za 18-godišnjeg štopera Monaka

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 11:32

Vulverhempton zainteresovan

Mančester junajted se pominjao, ali čini se da je tu bilo više dima nego vatre. Ali Vulverhempton je izgleda ozbiljan u nameri da u Premijer ligu dovede 18-godišnje čudo od štopera, Monakovog Benou Badijašila. I da za tu privilegiju debelo plati.

Ugledni Ekip u današnjem izdanju piše da u Kneževini očekuju ponudu od 40.000.000 evra za 192 centimetara visokog centralnog beka. I dodaje da su Vulvski saopštili Monaku da su spremni da priđu toj sumi.

Izabrane vesti

Potpredsednik kluba sa Azurne obale Oleg Petrov optimista je da će do dogovora i doći što i nije tako nemoguće ako imamo u vidu da superagent Žorž Mendeš kamionima dovodi pojačanja i u Monako i u Vulverhempton.

Magazin Frans Fudbal ranije je pisao da se Badijašila interesuje i Totenhem, ali malo je verovatno da bi poslovično škrti Pevci toliko dali za tinejdžera. Sa druge strane, Ekip ističe da pominjanje Vulverhemptona nije nikakav blef da bi se igraču digla cena, već da su Vukovi zaista radi da se otvore.

A što se tiče samog obeštećenja…
Potencijalni iznos ponude nije baš iskristalisan, ali uzimajući u obzir tržiđte za tako mlade igrače može se proceniti na oko 40.000.000 evra”, piše Ekip.

Počeli su baš da se gađaju milionima…

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara