Jevtović na raskrsnici: Novi ugovor ili Liga konferencije

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.05.21. | 20:14

Dve opcije pred Srbinom

Marko Jevtović uoči nove sezone nalazi se na raskrsnici, a u danima koji predstoje moraće da razreši dilemu i donese konačnu odluku - produžetak saradnje sa Konjom ili novi izazov.

Srpskom fudbaleru ovog leta ističe ugovor sa aktuelnim klubom, međutim dosadašnji pregovori nisu doneli dogovor, a kako saznaju turski mediji pred nekadašnjim igračem Partizana je konačna ponuda.

Izabrane vesti

Ponuda "uzmi ili ostavi" nalazi se pred veznim fudbalerom, a aktuelna situacija probudila je interesovanje Sivasa koji se nada da bi mogao da iskoristi razmimoilaženja dve strane kada su u pitanju finansijski uslovi da dođe do pouzdanog fudbalskog arhitekte.

Adut crveno-belih pri angažmanu Jevtovića je plasman u Ligu konferencija, a upravo činjenica da će se takmičiti na tri fronta razlog je zbog kojeg žele da dodatno pojačaju igrački kadar.

Takođe, dogovor bi mogla da olakša činjenica da je tehnički direktor Sivasa Riza Kalimbai izrazio želju da klub dovede igrača sa kojim je sarađivao u Konji tokom sezone 2018-2019.

Podsetimo, Jevtović je u Konju stigao iz Partizana u avgustu 2018. godine otkad je upisao 91 zvaničan nastup uz devet golova i tri asistencije.


tagovi

Marko Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara