Najnovije vesti

Jezive scene na Parkenu, Eriksen se srušio na teren

Vreme čitanja: 2 minuta

©Reuters

Srećom, posle drame su usledile pozitivne vesti

Iskusni vezista Danske Kristijan Eriksen srušio se na teren u 45. minutu, nadomak leve aut-linije, posle čega je nastao tajac na Parken stadionu u Kopenhagenu. Usledila je brza reakcija medicinskih službi, potom je krenula i reanimacija igrača. Svi igrači na terenu, ali i navijači na tribinama, ubrzo su počeli da rone suze.

Eriksen je iznenada pao na teren prilikom izvođenja auta svog tima, ubrzo je bilo jasno da je situacija ozbiljna. Reagovali su igrači, odmah i svi medicinski radnici na terenu. Usledio je jeziv tajac... U prvi mah je slutilo na najgore, ali se na kraju stigle dobre vesti. Eriksen je svesnom stanju i u ovom trenutku prolazi kroz preglede u obližnjoj bolnici.

Utakmica je prekinuta u 43. minutu, a igrači Finske su posle nekoliko minuta napustili teren. Nekoliko minuta kasnije i Eriksen je u pratnji svojih saigrača, ali sa čaršavima koji su stajali sa strane, napustio teren... UEFA je zvanično potvrdila da je meč prekinut, ali je to sada potpuno u drugom planu. Svi se nadaju pozitivnim vestima, kao i da ovo neće postati jedan od tragičnijih trenutaka u istoriji fudbala. Ono što je svima vratilo nadu jeste fotografija agencije Rojters, koja pokazuje da Eriksen drži ruku na čelu, kao i da deluje da se ipak vratio u svesno stanje.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva