Jokan dovodi Fabregasa

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 20:16

Na pomolu veliko pojačanje za srpskog stručnjaka

Slaviša Jokanović je na pragu velikog pojačanja. Katarska Al Garafa koju trenira srpski stručnjak je uputila ponudu španskom vezisti Sesku Fabregasu, javljaju frnacuski mediji.

Fabergas je trenutno član Monaka ali francuski klub ne bi imao ništa protiv da mu vidi leđa. Otkako je pre godinu i po dana došao iz Čelsija za ogroman bonus od 10.000.000 evra (samo za potpis!) i platu od  6.000.000 evra po sezoni tokom trogodišnjeg ugovora, Španac i nije baš opravdao očekivanja. Samo jedan gol i tri asistencije na 37 utakmica uz loše rezultate Monaka su Fabregasa etiketirali kao promašenu investiciju Kneževa. Nije mu pomogao ni human gest da se do kraja sezone odrekne 30 odsto plate zbog finansijskih problema u koje je klub ušao zbog krize uzrokovane korona virusom.

Izabrane vesti

U Monaku su svakako najavili rezanje budžeta i skraćivanje igračkog kadra, a Fabergas je najplaćeniji igrač u ekipi i njegov odlazak bi znatno rasteretio klupsku kasu. Sada se pojavila ponuda katarske Al Garafe koja Špancu nudi veliki novac iako se ne precizira o kojoj je sumi reč.

U klubu koji trenira Slaviša Jokanović već igraju bivši fudbaleri iz Premijer Lige Džonatan Kodžija i Adlen Gedijura, zatim bivši Romin štoper Ektor Moreno, nekadašnji Anderlehtov i Spartakov vezista Sofijan Hani, a Fabregas bi bio ubedljivo najatraktivnije inostrano pojačanje. Spona za transfer bi mogla da bude i Fabregasova supruga Danijel koja je Libanka i možda bi volela da opet živi na Bliskom istoku. 


tagovi

Slaviša JokanovićAl GarafaLetnji prelazni rok 2020Sesk Fabregas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara