Luka Milivojević (©Reuters)
Luka Milivojević (©Reuters)

Jokanović i Buvač zovu Luku Milivojevića u Moskvu: Pare nisu problem, problem je što banke neće da ih prime

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.08.22. | 14:26

Dinamo već doveo Izraelca Karceva, ali ga je posle 11 dana vratio Makabiju iz Netanje

Sandro Švarc je forsirao 4-3-3 sistem sa tri stuba Dinamove igre: Danil Fomil, Nikola Moro i Sebastijan Šimanski su se pitali za sve na terenu. Međutim, Poljak je otiao u Fajenord, Moro je na putu za Bolonju, pa sportski direktor Željko Buvač i šef struk Slaviša Jokanović traže rešenje. I u toj potrazi stiglo se do imena Luke Milivojevića.

Nije tajna da Milivojević u Kristal Palasu više nije nedodirljiv kao u vremenu kada je nosio kapitensku traku, u prva tri kola nove sezone Patrik Vijera mu je šansu davao sa klupe, pa se i početkom leta pominjala mogućnost da bi mogao u Fulam, Everton, teško u Olimpijakos.

Izabrane vesti

U međuvremenu su te priče utihnule, sezona je počela i baš kada se pomislilo da će bivši reprezentativac odraditi i poslednju godinu ugovora sa Palasom javio se – moskovski Dinamo.

Tamo nemaju problem s novcem, Fajenord je za pozajmicu Šimanskog dao 2.000.000 evra, a ako bude želeo da ga sačuva u Roterdamu moraće da doplati još 10.000.000. Moro ide u Bolonju po istom principu, ako Siniša Mihajlović bude hteo da Hrvat ostane to će ga zadovoljstvo koštati 6.000.000.

Problem dakle nisu pare, problem je što Dinamo teško može da ih prebacuje s računa na račun, jer je većina ruskih banaka zbog rata sa Ukrajinom uslovno rečeno “proterana” iz Evrope. Klub je tako već bio doveo zamenu za Mora, Edena Karceva, ali je on posle samo 11 dana u Rusiji morao da se vrati u Makabi Netanju, jer Dinamo jednostavno nije pronašao način kako da uplati novac na račun Izraelaca.

Karcev je još meta, ali još više bi Dinamu legla banka koja hoće da primi njihove pare.

 


tagovi

Luka MilivojevićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara