Komentari na vest

Još je klasa: Ronaldo iz slobodnjaka kao Špancima na Mundijalu! Ronaldinjo nije više tako daleko (VIDEO)

p

pazzaaaa

pre 6 meseci

Nikad najbolji,arogantan i gord! Zato mi je drago kako se sve zavrsilo u Qatar! Bozja volja je odlucila sve. Sad neka dribla kamile lagano
p

pjer

pre 6 meseci

Odličan je...gol iz slobodnjaka posle dve godine...
r

roni

pre 7 meseci

ma odakle ronaldu i ronaldinju ovoliki golovi iz slobodnjaka? ispada da je ronaldinjo dao vise golova iz slobodnjaka nego iz igre.neverovatno
z

zaa

pre 6 meseci

ronalda jasno covek nikad nije za 20 godina ostavio slobodnjak saigracu procenat iskoriscenih katastrofa
E

El Grande Onanista

pre 7 meseci

Šta reći, nego, da je klasa, jednostavno klasica . Cr7 kuda ida igra, u Juventusa, Man Junajteda, Real iz Madrida, Sportinga i Saudijska Arabija i reprezentaciju Portugala i svugdje isporacava . Gde god da nastupi , postiže golove , ko od perfidni sala . Nije , maestro , za džaba najbolji golgeter i ponajbolji fudbaler u historiji fudbala . Čovjek je 2 godine stariji od autistični patuljak, ko na svaka tekma povraća i se prenemaga po terenu. Pa, poluautistcni , vulgarni , mali nevaspitani kepec, 4 meseca i više nego 21 tekmica ne moze , ni želi da nastupi, kod svog idola , namazani Dejvid Bekem, jer je primao više testorerona, od Pogba I zato svaka druga tekmica povraća. Pa, pričamo ko je najbolji nogometaš današnjice. O čemu , braćo diskusije? Pa , to i vrapci , na granu znaju , da je portugalskii vrtuoz, a ne omaleni nenormalni argentinski glupi pušač na kožne puretina patuljak . Pozdrav do braća vanbračne onanista. Cr7 forever and ever.
s

sssr

pre 6 meseci

Mesi je sa 36 godina napravio karijeru kakvu Ronaldo nikad nece napraviti. Gde je Ronaldo u reprezentaciji kada treba? Messi (6) u dresu reprezentacije ima isto nagrada za najboljeg igrača nekog velikog takmičenja kao Maradona (2), Pele (2), Brazilski (2) i Portugalski Ronaldo (0) zajedno.

zlatanovski1993@gmail.com

pre 7 meseci

Ocigledno je da Vaš portal favorizuje Mesija i da se nipodistava sve sto CR7 uradi, pre nekoliko dana nakon nova dva postignuta gola protiv Bosne nijedan tekst nije napisan.. i sada se dozvoli tekstopiscu da napise da Ronaldo ne zna da izvodi slobodne. Svako ima pravo na svoje misljenje ali mora se postovati ovaj covek nakon svih rezultata koje je postigao.
d

dunsteru

pre 6 meseci

nije bio tekst ni kad je mesi isti taj dan dao dva gola protiv perua koji je je dosta jaci nego li savova bosna pa sta?
i

io

pre 6 meseci

Hahahahahah u bas je jak Peru, ljudi nisu 4 meča nikome sutnuli ka golu 😂
i

i takvi

pre 6 meseci

Su misaona imenica za savovu bosnu alo SACOVA BOSNA JESI MI DOBAR ILI BRUS VEJNOV SOBAR