(©MN Press)
(©MN Press)

Još jedan bivši golman Zvezde bi mogao u Banjaluku?

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 18:01

On je raspoložen

Banjalučki Borac je prošao trubulentnih godinu dana.

Od povratka u Premijer ligu BiH je u prvom delu sezone bio najprijatnije iznenađenje lige, potom je u drugom delu pao, ali je uspeo da izbori plasman u Evropu što je bio primarni cilj. Pre nekoliko dana su na površinu isplivale optužbe Marka Mirića da klub debelo kasni sa plaćanjem igrača zbog čega se oglasio i predsednik Vico Zeljković. Uprkos ne baš dobroj finansijskoj situaciji, Borac planira pojačanja za Evropu, a prvo bi trebalo da stigne na poziciji golmana. I sve su prilike da će to sigurno biti bivši golman Crvene zvezde. Samo se još ne zna koji bivši golman Crvene zbezde.

Izabrane vesti

Posle Bojana Pavlovića u vezu sa selidbom u Banjaluku se dovodi iskusni Damir Kahriman. Lokalni mediji pominju i da je dvostruki šampion Srbije sa Zvezdom jedno od mogućih rešenje za mesto naslednika Mladena Lučića na golu Borca.

“Za sada nema ništa. Samo sam pričao s prijateljem koji mi je govoro o planovima Borca. Ako klub ima ambicije i želju za trofejima i igranju u Evropi naravno da mi je interesantna priča. Znam da u BH prvenstvu postoji tri do pet klubova koji ulažu pare i samim tim liga raste. Prisutan je sve veći kvalitet”, rekao je Kahriman za Sportsport.ba.

Kahriman je trenutno član grčke Lamije sa kojom mu ističe ugovor na kraju sezone i izvesno je da napušta klub u kojem nije mnogo branio. 


tagovi

Damir KahrimanBorac Banjaluka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara