Markus Tiram (Reuters)
Markus Tiram (Reuters)

Još jedan fudbaler prekinuo saradnju sa Rajolom: Tiram potpisao za francusku koloniju

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.04.22. | 20:06

Prethodno je, početkom godine, jednog od najuticajnijih fudalskih agenata na planeti napustio talentovani Mohamed Ihataren

Kada ste fudbalski menadžer i kada vam je najvredniji štićenik Erling Haland, onda za vas nema zime. Mino Rajola će predstojećeg leta debelo zaraditi od transfera Norvežanina. I dok neki fudbaleri veruju da će namazani Italijan uraditi sve za njihovu dobrobit i prosperitet karijera, ima i onih koji su shvatili da im je bolje da sreću potraže pod šapom neke druge zastupničke agencije.

Početkom godine, talentovani Mohamed Ihataren se otvorio i javno rekao da se razočarao u Rajolu i da je zato promenio agenta, a Rajoli je leđa okrenuo i Markus Tiram. Francuski internacionalac nije izneo razloge za promenu, ali će ga ubuduće predstavljati agencija Sport Cover, inače kolonija francuskih fudbalera.

Izabrane vesti

Rajola je minulog leta pokušavao da izboksuje transfer u Italiju, nudio ga Interu, ali je sin legendarnog Lilijana ostao u redovima Menhengladbaha. Tamo ove sezone nikako ne uživa što pokazuje svega 945 minuta na 20 prvenstvenih nastupa, kao i preskromne brojke od tri gola i jedne asistencije.

Kako je u Menšu od 2019, godinu dana i kusur pre isteka ugovora rešio je da sa novim agentom Meisom Ndijajem traži naredni angažman. Trenutno mu je tržišna vrednost procenjena na 20.000.000 evra, zbog čega je postao treći najvredniji igrač kojeg Sport Cover zastupa. Prednjači Monakov Visam Ben-Jeder sa 28.000.000, a na drugom mestu je Nordi Mukijele iz Lajpciga koji vredi 25.000.000.

Veliko je pitanje hoće li godinu dana pre isteka ugovora Borusija uspeti da zaradi više od 15.000.000 na transferu igrača kojeg je pre nepune tri godine za 9.000.000 dovela iz francuskog Gengana.



tagovi

Markus TiramMino Rajola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara