Još jedan iz Javora u Partizan: Posle samo 16 utakmica u Superligi Kuveljić potpisuje za crno-bele

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.11.19. | 09:21

Mladi vezista po ukusu Sava Miloševića

Letos je paket stigao iz Crne Gore (u istom danu potpisali Igor Vujačić i Periša Pešukić), a na zimu dolazi iz Ivanjice. Kako sad stvari stoje, Partizan će prve novajlije u predstojećem prelaznom roku angažovati iz Javora, pošto bi zajedno sa Nikolom Petkovićem put Humske 1 trebalo da krene i njegov imenjak – Kuveljić.

Dok za ofanziivnog fudbalera, strelca deset golova, postoji navodno interesovanje Crvene zvezde i Al Aina, čini se da je još bliži crno-beloj strani Topčiderskog brda Nikola Kuveljić, prenosi Sportski žurnal. Reč je o tipičnom zadnjem veznom, koji je kao i njegov saigrač, afirmaciju u srpskom fudbalu stekao u poslednje dve sezone u dresu kluba podno Golije.

Izabrane vesti

Najpre je odigrao 20 utakmica za Javor u Prvoj ligi Srbije i pomogao povratku u elitno društvo, da bi ove sezone postao standardan u timu Igora Bondžulića i zasad propustio samo prethodni duel sa Parni valjakom, krajem septembra, jer je nekoliko dana ranije dobio crveni karton protiv Spartaka. Prethodno je četiri godine iskustvo sticao u trećeligaškom rangu našeg fudbala, noseći dresove IMT-a i Jedinstva iz Surčina u Srpskoj ligi „Beograd“.

Kuveljić ima 22 godine, ove sezone – debitantske u Superligi – odigrao je 16 mečeva i dao čak tri gola, iako mu to nije u opisu radnog mesta (Mačvi, Napretku i TSC-a) i očigledno je zadovoljio kriterijume Partizanove struke čim je Savo Milošević poželeo da ga angažuje, a upravi već nedeljama radi na tome da transfer bude ozvaničen odmah po okončanju jesenjeg dela takmičenja. Već viđeni dolazak Nikole Kuveljića značiće da će neko od postojećih zadnjih veznih dobiti zeleno svetlo za odlazak u inostranstvo. Verovatno Aleksandar Šćekić.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara