Komentari na vest

Još jedan Partizanov biser ode za 'dž'? Petar Petrović koracima Matije Popovića

J

JeNeaH

pre 16 dana

Bravo za upravu!
D

Dojčilo

pre 17 dana

Ne znam šta ovaj UBPOK radi i ne radi...ali ne razumem da ne odu u Partizan i Zvezdu i za dobrobit nacije pohapse bagru....Doduše, možda i ne smeju pa zna se gde radi Terzićev sin.....a takvih je dosta...
S

Sramno do bola

pre 17 dana

Zamislite vi stepen ludila kad neko moze pisati ovakve gluposti,bez elementarnog znanja?Partizanu od svakog registrovanog igraca sleduje ili obestecenje ili trening kompenzacija.U slucaju liga petice nekoliko stotina hiljada eura.Ovaj panj nece moci da igra ni za komsiluk,a ima profesionalni ugovor po zelji Nenada Stojakovica,ciji je zadatak da razvali Partizan.I posle Duljaj nije u pravu?!
N

Neistine

pre 18 dana

Ovog niko ne trazi niti ce se baviti fudbalom a vi i dalje pisite gluposti.Momak sem seme sa trenerom nema nikakav kvalitet za ozbiljan fudbal.Gospodin Stojakovic je upropastio najtalentovaniju generaciju Partizana i umesto da se proseta ligom zavrsice cetvrti..Duljaj je u pravu.Ko odlucuje ko potpisuje profi ugovore u Partizanu kad i Petar Petrovic ima profesionalni ugovor?I onda pisete ove placene tekstove jer ne znate da niko ne moze otici iz Partizana za dzabe.Valjda cete u junu pisati u kom je evropskom velikanu zavrsio...
D

Don Vito Corleone*

pre 18 dana

Ovakve stvari sa Partizanom (Vlahović, Popović, sada Petrović) se ne bi dešavale da je Partizan privatizovan! Ovakvo stanje kakvo je sada u Partizanu, Zvezdi, Vojvodini i još nekim klubovima je neizdrživo! Sigurno je da ovo neće još dugo trajati! Zato smo tu gde jesm! Zvezda je poslednja 32. u svim grupnim fazama LŠ, a ostalih klubova nema ni u tragovima! HITNA PRIVATIZACIJA! POdrška za Vidića!
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

druze pa oni i jesu privatizovani ...ovi su zajasili i rade sta hoce kao da je njihovo licno. Pogledaj koliko se vredja,tera, proklinje vazura sa tribine i lik i dalje mrtav hladan sedi u fotelji .I aj sto sedi nego sto krade i niko mu ne moze nista . Jedan dan se hvalis za bonuse i cifru Sadika, Fice, Strahinje ...drugi dan kukas od drzave da ti plati sta vec !! pa tu i dete iz jaslica vidi sta se radi. U saradnji sa sipkom izvlace pare iz klubske kase a niko im nece i ne moze nista . Mi moz samo da kukamo preko nekih komentara kao ovde ,ova drzava je otisla komplet u ku... Onog sto sroljo klub u 100 miliona duga ne bih ni spominjo
t

tolliko

pre 18 dana

Vidno je da menageri rade na ubedjivanju uprave Partizana da potpisu profi ugovor sa igracem a ovi gore iz uprave u njemu ne vide taj kvalitet i zato menageri narucuju ovakve textove a igrac i nema sanse da ode u Italiju jer ni nema EU passport.
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

vidno je da se potpisuju oni sto imaju kombinaciju sa vazurom ...eto to je vise nego vidno
K

Kostakurrta

pre 18 dana

Ovaj igrac je proteziran od strane trenera Stojakovica celu sezonu.Posle silnih gresaka isramotbog ispadanja iz LS,struka jevshvatila da je rec o jos jednom promasaju.Ovaj nece igrati ni u Surdulici
m

metalika moj dobar

pre 17 dana

i ne treba da potpise ...ja obozavam Partizan al ne bi ni ja dao detetu da potpise za Partizan pod vladavinom vazure. A to dal je mali dobar...sigurno nije gori ili mnogo gori od ovih trenutnih dunstera ili onih koje gledamo zadnjih 5 godina.Kakvog je tu skarta i sirovine gurano radi vazurinog licnog interesa. ...
S

Smehotres

pre 18 dana

Ovog panja nece ni u Teleoptiku a vi pisete placene tekstove.Zato i jesmo tu gde jesmo.
D

Deyan X

pre 18 dana

Neznam kako se ovo dozvoljava. Kako UEFA ne zastiti klubove od ovakvih poshasti. Napunis 18 ako klub hoce potpisujes ugovor, ako klub ne zeli slobodan si. Ovako svaki klinac iz Omladonske skole bilo kog kluba moze da ide kako hoce i gde hoce.... a klub ulaze u Omladinsku skolu.... i na kraju izvisi za bilo kakvo obestecenje. Ne bih napadao menadzere,roditelje,decu... Da je Zakon drugaciji i oni bi drugacije razmisljali.
F

FkpCascais

pre 18 dana

Ali nije. Postoje pravedna pravila kojima ocigledno samo ti ne mozes da se prilagodis.
n

neko se pravi pametan

pre 18 dana

Tipičan komentar sačinjen iz neznanja ili zlonamernosti. Onaj ko ga je pisao zna šta je od ta dva. Kada se ide u inostranstvo bez obeštećenja, odnosno kada igrač nema profesionalni ugovor, plaća se trening kompenzacija koja je prilično velika za naše pojmove, a posebno za lige petice je dodatno uvećana.
B

Basko

pre 18 dana

Kao da je ovo bitno uplatice drzava sl mjeseca novih 5 mil evra u kasu partizana
S

Sudija Picilkas

pre 18 dana

Zasto bi drzava uplacivala novac klubu koji prodaje igrace, tipa Belic 4 miliona evra, Ilic 4.5 miliona evra, to je 8.5 miliona evra.
n

neko se pravi pametan

pre 18 dana

Baš me interesuje šta je cilj ovakvih tekstova? Kakav crni biser, kakav prvi tim Partizana, lupetate gluposti, dete neće moći da igra Seriju C. Vanja Vlahović igra kao 2004 u Primaveri, dakle godinu dana stariji, kod nas bi bio bonus, igra pored Primavere i u Seriji C. Toliko o supertalentu. Matija Popović ne igra ni Primaveru a kamoli Seriju A. Nemojte više lupetati i praviti haos u glavama dece i roditelja kako je ovde Bog zna kakva nepravda. Otišli su i Andrej Popović i Ilija Batrićević u Italiju, videćemo koliko će se najesti hleba od fudbala svaki od njih.
Г

Гоеан Гоги

pre 18 dana

Мислим да је текст наручен и плаћен е сада дали мали вреди не знам али циљ оваквих текстова је да се неко навуче и да понуди добар уговор да менаџер извиче неке паре.... понекад и наседне неко
G

Gostgost

pre 18 dana

To je tako kad se neko pravi talentom preko placenih oglasa. Svaki ograc Partizana koji ume da doda prvom do sebe iz 3 pokusaja se proglasi supertalentom, izgura se preko reprezentacije, ode negde u inostranstvo i zatim ode u zaborav.
u

upoznat

pre 18 dana

jedva su uvalili super talentovanog Vanju za 500,000e preko poznatog menadzera koji radi Italiju, pametnome dosta
K

Kmeeek

pre 18 dana

Duljaj šta čekaš trk na aerodrom vraćaj malog kada si mogao pevačicu Severinu možda i ovde upali isto.
G

GostNezvani

pre 18 dana

Vratiće se za par godina preko Čuke, Radničkog....
S

Sf

pre 18 dana

3, 2, 1 ajmo sada glodari da bog da ovo da bog da ono. Ajde one vaše čuvene kletve o lomu noge i još gore stvari iz vašeg repertoara. Beda ljudska.
O

Opet

pre 18 dana

Neko drugi kriv, baš me zanima koga ćete za odlaske ove dece okriviti.
P

Pdk

pre 18 dana

Steta za decu, ali nisu oni krivi. Ne znam sta treba da se desi da komsije oteraju ovu Upravu, kao da vole sto su ih srozali na najnize grane mozda i u istoriji.
S

Soko

pre 18 dana

Upravu teraju navijaci ali imaju snagu sa drugog mesta.
B

Burek

pre 18 dana

Ma Zvezda uništava mlade talente, šta vam je ahahahah
K

Koky

pre 18 dana

Ma sve si u pravu, evo braca Mituljikic, najavljivana kao Mesi 1 i Mesi 2 kidaju u prvom timu. A sta? Nisu ni u kupu protiv Vrsca dobili sansu? Pa dobro, makar su se zagrevali, tu se napreduje.
l

lazapfkc

pre 18 dana

eto videcete ga kroz koju god u rep a zaigro nije za prvi tim partizana kao i vanja i matija