Komentari na vest

Još jedna Partizanova recka u Humskoj, maestralno veče Kvinsija Meniga i Rikardov skok na kotu 16

S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ovo je odraz i slika naseg prvenstva i narano kvaliteta...jer poslije ovakvih utakmica koje igraju Partizan i Zvezda ti nedobijas nista osim lazni osjecaj da si mocan i snazan a onda odes u Evropu i igras sa prosjecnom ekipom...i sta...patnja i borba za opstanak u grupi. To je ono sto je rak-rana ovog naseg fudbala i sto nam nista ne donosi, nego samo priliku da neki isfrustrirani klinci koji se loze, pisu na ovom portalu i misle da je sada Partizan, Real Madrid...a u stvari realnost je mnogo bolnija i tragicnija po Srpski fudbal!!!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Стварно смешна лига. Звезда и Партизан дају 9 голова. Спартак као спада у солидне тимове. Значи чека се још два дербија да се види ко је првак.
S

Steki

pre preko 2 godine

Menig igracina
R

Ris

pre preko 2 godine

Gol razlika se gleda samo nakon 30 kola prije playoffa, ali tek nakon međusobnog skora. Znači samo ako bude 1-1 na Marakani gleda se gol razlika, i ona može biti bitna eventualno zbog domaćina trećeg derbija. A na kraju se gleda ako budu jednaki ko je bio prvi prije playoffa što je neviđena glupost.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Bodovi se ne dele tako da se i na kraju gleda međusobni skor.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Sklanjalica neviđena što je već viđeno mnogo puta ove sezone. Sramota!! Jel sada sve regularno i pošteno kada samo jedan klub u svim ligama u Evropi ne prosipa bodove?

Petar Medic

pre preko 2 godine

DRZI SE TI MOJ PARTIZANE I CUVAJ SE CUDNOG COVEKA STANOJEVICA
f

fftt

pre preko 2 godine

Kakav bi tim imali da je ovaj Holandjanin uigran sa ekipom na levom boku i da je Suma ostao u sredini, Rikardo na spicu i Natho koji ce ubrzo i on dobiti sut kartu kod Samroka... A tek da je Asano ostao na desnoj strani, imali bi brzinu izuzev Natha kome toliko to i nije bitno, imali bi vrhunsku tehniku i znanje sa loptom i napadacki potencijal najveci u skorijoj istoriji. Naravno uz ove igrace ostale, ali neko ocigledno to nije bilo potrebno, i svako vidi da smo mogli biti brutalno dobri i umesto malo da spusti ego on ga je bildovao.... A razlog uvek postoji i zna se, da im je stalo do Partizana ako treba i zabu bi progutali ako ce rezultat to doneti. Pricas da su svi manji od kluba a onda pokazi na delu od sebe, a ti pokazes suprotno nesto. Ajde Samroce nasali se da ne peterdiramo Floru, samo se nasalite. Bice neko Fauna onda...
B

Boban1

pre preko 2 godine

U derbiju jedan šut u okvir gola,a svaka druga utakmica po 4-5 komada,da nije smešno bilo bi žalosno!!!!!!!!!!
G

Gost75

pre preko 2 godine

Pa u derbiju smo bili bolji od vas ali jbg nismo bili precizni sa 2-3 zicera pored gola... Da su usoe te 2-3 lopte bila bi gotovo petarda i na derbiju... I jos sto je najbolje nismo kao neki imali sedam dana odmora nego igrali na tri dana ali jbg neki imaju svoje ljude na svim bitnim funkcijama u FSS-u pa rade sta i kako hoce
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Pa sine sto se tice derbija minimalno tri komada je trebalo biti kod vas u mrezi.imate srece nista vise
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Gost75 Ne znam o kojih 7 dana odmora pričaš kad su i Zvezda i partizan pre derbija u nedelju igrali u četvrtak svoje evropske mečeve. Pa i Zvezda da je dala samo onu prečku, to vam je već 2 komada u mreži, gde je onaj zicer Dionija.
@

@Gost75

pre preko 2 godine

Da ste u prvih 30 minuta primili 2 komada, kao što ste zaslužili, bila bi stvarno petarda u mreži, jer bi se onda otvorili, a Zvezda je mnogo opasna u kontrama. Mada, Šamrok bi možda i tada igrao bunker. Ovako ste dali gol slučajno i mogli ste da se zatvorite i igrate na kontre, jedinu taktiku koju Šamrok zna.
D

Djembale

pre preko 2 godine

075@ o kojim sansama pricas? Dioni jedan na jedan ili o precki Kataija? Vi se zahvalite i sreci i Borjanu.
o

ovaj brojcanik

pre preko 2 godine

dobio cak 4000 minusa za lupetanje gluposti o Vlahovicu, na vesti o pobedi Fiorentine danas...
N

NekadaISada

pre preko 2 godine

Da li si adekvatno nagradjen za taj trud?
T

Tegeltija Vlado

pre preko 2 godine

U ovoj ligi ni Bajern Minhen ne bi bio šampion
N

NekadaISada

pre preko 2 godine

Glasajte svi u martu, polomise se da vas privole u svoje jato.
V

Vratite

pre preko 2 godine

Vratite Partizan u Zagreb, tamo su stvoreni tamo neka i skoncaju.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Prvo treba vas vratiti u Tiranu, posto ste tamo stvoreni i krsteni.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Cim se vi vratite u albaniju.
B

Bianconeri77

pre preko 2 godine

Znaci Partizan treba sve da gubi, da bi prvenstvo bilo regularno?
G

Gos

pre preko 2 godine

Čekaj zar niste vi prvi pričali kako su sve Zvezdine titule nameštene jer ih osvaja uz jako malo "prosutih bodova"? Šta to onda govori o vama koji vezujete nizove od po 20 pobeda sa gol razlikama od 4:0-5:0 i to vam je onda sve regularno i iščuđavate se kada neko na to ukaže pažnju... Oduvek ste bili najveći licemeri na svetu.
Q

Queency Menig

pre preko 2 godine

Bice Menig dobro pojacanje, sudeci po dosadasnjim partijama. Jos da igra Zivkovic na beku umesto Miljkona, mislim da bi to bio najjaci moguci sastav.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Odlicno igra covek a verujem da ce u evropi jos vise da se pokaze
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

-Bibras Natho glavom nije vise na terenu, nije vise onaj igrac kakav je bio posle gola zvezdi, ocigledno da je imao neke carke sa stanojem. Dobra uvertira pred Florom al ne valja nesto sa Nathom, covek ne igra kako treba i vidi se da se promenio posle cudnog ponasanja stanoja.
J

J..o

pre preko 2 godine

ta Bibras Natko.
G

Gost444

pre preko 2 godine

teska sklanjalica
B

Budvanin

pre preko 2 godine

kod vase brace u Pazar
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Koji su pileci mozgovi navijaci Zvezde na ovim komentarima i smaranjem o sklanjalici, pustaju i namestanju.Zasto bi bilo nemoguce da tim sa budzetom jedno desetak puta vecim od Spartakovog na svom terenu, pred svojim navijacima pobedi sa pet komada razlike. Pa moglo je lako da bude 8:0.Partizan je ove sezone konkurentan za titulu,sa Zvezdom je tu negde po kvalitetu i bice zanimljivo do kraja.Ipak vrlo je verovatno da ce Derbi na prolece odluci Sampiona.
P

Pirlo

pre preko 2 godine

Bice i treci derbi, u plej ofu.
m

molim?

pre preko 2 godine

ti izgleda živiš na mesecu ili su prosto licemer...pa sta su navijaci partizana pisali za svaku zvezdinu utakmicu i titulu, pa se sad ti praviš naivan?
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Zasto je spartak izasao bez najjaceg sastava? Zasto nisu poceli milosevic, knezevic i nikolic? Zbog cega su se igraci spartaka vukli po terenu i bili nezaintresovani? Ovo je sve bilo osim prvenstvene utakmice.. Nije realno da se skoro svaka tekma dobija po 4 ili 5 golova razlike... Pa ni barsa psz real city ne pobedjuju slabije od sebe stalno sa ogromnom razlikom. Ok par tekmi dobijes bolji si ubijes protivnika ali ovakve utakmice kao danas su previse providne. Pogotovo kada se vidi sastav ekipe.
G

Gost zato

pre preko 2 godine

Sto ja koji sam prestao da igram pre deset godina garantujem da mi nece proci onako lopta kroz noge ,kao kod drugog gola ,niti moze da se desi nama veteranima da petorica cuvamo jedan drugog, a najbolji strelac lige stoji sam samcat u 16.E vidis ne moze ni igracima Spartaka to da se desi, ako ne zele.
9

951357

pre preko 2 godine

Konkurenta je upravo zato što igra prijateljske utakmice. Da igra pošteno, već bi bilo 10 razlike za Zvezdu, kao po običaju...
D

Dil

pre preko 2 godine

Burazeru, sad uzmi i zameni ove minuseve za plus i to ti je realna slika. To sto oni lupaju da 300 naloga minus, ne znaci im nista. Zna se ciji je sponzor mocart.
r

radonjica

pre preko 2 godine

brojcanik legendo, znaci zvezda ne moze da prospe bodove kao sto kazes a mi do sad trebali da prospemo 10 bodova da bi vi bili srecni kao prethodne 4 sezone, a zvezda svakako nijedan kiks ne bi imala i sve je regularno jel tako? da te nema trebalo bi te izmisliti, Laza place za tobom druze, kompleksi te izmasakrirase od muke..
N

NekadaISada

pre preko 2 godine

Nekada Mirko Marjanović i Slobodan Milosevic, danas cela svita iz SNS a za Partizan da bi se umirila publika. Sirotinjo i Bogu si teska.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

1000 minusa?!Ovo je rekored!
N

NekadaISada

pre preko 2 godine

To je znak da je istina.
S

Sipaj......

pre preko 2 godine

Jedan je Miljan Miljanić, tad se otimalo i kralo i šakom i kapom!!!
h

ha ha ha ha

pre preko 2 godine

Miljan je otimao i sa Realom?! sjecam se tih vremena kad ste igrali do 105 minute dok ne date gol da spasite ispadanje u drugu ligu, da na lavoru ne igraju drugoligaske ekipe, naredio licno nacelnik generalstaba
l

linoleum

pre preko 2 godine

ne lozi te se partizanovci,videlo se na derbiju na jna do 35minuta i vaseg gola ,dve mrtve sanse zvezde ,precka kataia glavom ono,totalna dominacija,partizan ama bas nista i onda gol natha i pad psiholoski zvezde odigrali smo ostatak derbija kao drogirani i takvi vam damo gol :) cekamo vas na mari
G

Gost.....

pre preko 2 godine

Tako ti odgovara,a ? Nisi pomislio da je prva sansa nakon kardinalne greške odbrane a prečka nakon centaršuta....nema akcije, nema pasa, nema ničega.......Partizan nakon gola Natka vas je trebao razvaliti......
o

opet ja

pre preko 2 godine

dobro je rekao legendarni Nikola Nikic inace veliki partizanovac, koliko god Zvezda dadne golova partizan ce dati jedan vise misleci na ono Šajberovo prvenstvo a kasnije titulu udruzenog nerada…
g

gost 008

pre preko 2 godine

Auuuuuu...brate ! Šta je ovo ! Kakva igra, kakve šanse, kakvi golovi...Bruka! Odavno nisam gledao lepši fudbal i to svih 90 minuta. Dinamika, stalni napadi, lepi potezi, driblinzi, sigurna odbrana....Skoro svaki napad - šansa ! Partizan je mogao večeras da postigne bar još 7-8 golova. Gomeš...šta da se priča, Mening veliko pojačanje...prelep gol, dve asistencije i bezbroj lepih poteza. Terza mali...ali kad zavali...hrabar, požrtvovan, trči, uklizava, šutira, asistira...."bezobrazan" mali ! I prva i druga garnitura...odlični. Pantić jako dobar /posle pauze/, pa Jovićeve i Natkove asistencije. Sve u svemu najbolja igra do sada ! A vi pubertetlije i veliki stručnjaci i komentatori idite na vesti CZ DIJAREJA, pa tamo lupetajte i pljujte !
n

ne lozi seeeee

pre preko 2 godine

namesteno
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kako bese prosle godine kad je Zvezda ovako pobedjivala. "Svi ih pustaju, sve namesteno" ahahaha
R

Raša P

pre preko 2 godine

Večiti nemaju dostojnog protivnika u našoj ligi. To je loše za Zvezdu i Partizan ali i za ostale klubove. Dobijamo lažnu sliku o snazi večitih jer igraju 4-5 utakmica u sezoni na nešto višem nivou. Nema sklanjalica već nema kvaliteta u našoj ligi.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Za kvalitet ostalih se slazem ali nasa liga je takva kakva je jer retko ko hoce da ima prava ulaganja u nase igrace a oni jedva cekaju da odu u inostranstvno i bas takvi isti su sto kazes stvorili mahom preveliku sliku o sebi da su nesto bitnije a zapravo nisu pa se ubrzo vrate ili idu od kluba do kluba a ne odigraju dve utakmice i to ne celu da odigraju nego ne udju na igru.Nekada dok je bio najbolji tamo je BATE Borisov mogao,jedno vreme Ludogorec (jaki su i sad da se razumemo doduse sada je Lokomotiv Plovdiv a i CSKA Sofija poceo da pokazuje znake zivota,APOEL Nikozija svojevremeno,ima klubova koji su nekada bili u jos mizernijoj situaciji kad je liga u pitanju od vecitih ali ti klubovi rade pametno,ti klubovi po meni najvaznije nemaju ni ogranicenje igraca a nasima je uvek djavo kriv i svi ih mrze ako ne uspeju da se izbore za poziciju pa raznorazni Nikolici,Ivanovici,Ozegovici,Popaji Stojanovici,Njegosi Petrovici,Vulici i drugi igraci krenu da kukaju mahom gde god da odu vide svoju realnost jer mogu da se pokazu samo po manjim klubovima kod nas gde ce oni biti glavni igraci i gde ceo tim igra za njih a onda kada odu negde gde moraju da pokazu malo sta umeju,a to nije bas zavidno za oko,ubrzo ih opet svi mrze i aj nazad jer im,eto,nedostaje njihova zemlja i klub gde su poceli.
D

Drogba

pre preko 2 godine

Ove god i trener i ekipa...gaziii
c

cirkus

pre preko 2 godine

Namesteni su nizovi i zvezde i partizana, a ovde se navijaci glozu ko namesta, cirkus kolorado.. Stanojevicu neregularno da zvezda ima 4 poraza u 4 god, al je regularno da on pobedjuje sve sa 4-0, ovi s druge strane jednako smesni sa izjavama i ponasanjem.. Sve u svemu ocekivan ishod, s obzirom da se zna ko i dalje kolo vodi, jeste tesna titula zvezde, uz mirne navijace na obe strane, jer su pokazali atomski fudbal i jedni i drugi jelte..
C

Crno beli vazi brt

pre preko 2 godine

Koliko se plasite, brt? Hehee Meljemo jako i ne stajemo
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Partizan ne postoji, ovo je Teleoptika, brt. Hehehe
S

Stvarno me zanima

pre preko 2 godine

Izvini šta je to Teleoptika ???
@

@Stvarno me zanima

pre preko 2 godine

Ti njega pitas nesto ? Vidis da je etalon za dalabu
V

Vazi brtee hehe

pre preko 2 godine

E da ti je tata znao kakvog ce debila da napravi, stavio bi durex
P

Pa da

pre preko 2 godine

Nogometasi ne mogu nigde da kiksnu..
G

Grobarski mozak

pre preko 2 godine

Vecita misterija, do skoro su pisali da je normalno da su nasoj ligi kiksira sada pisu o dominaciji
Z

Zez

pre preko 2 godine

Pa i jeste tako, Partizan kiksirao protiv cz.
c

ciganski mozak

pre preko 2 godine

vecita misterija
p

potrazi je u zagrebu

pre preko 2 godine

Hahahahahha pa dobro, ovo su bajke za decu pred spavanje,
n

nkgovna

pre preko 2 godine

Mogu samo da pobede u ovakvoj lose namestenoj utakmici
P

Paloma

pre preko 2 godine

Ala pate SERIFovici, pa to je neverovatno. Mozda time hoce da skinu ljagu sa sebe zbog onih smesnih golova u Pazaru. Ludogorec nece dozvoliti odlaganje meca, samo kazem.
F

Fk Vnogo

pre preko 2 godine

Bas dominira, pustite vodu kada zavrse,
P

Popesku

pre preko 2 godine

Svi u evropi kiksiraju jedino partizan nikad sto bi rekli isfustrirani grobari
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre preko 2 godine

Kaznena ekspedicija !! Najdominantnija ekipa Evrope, najkvalitetnija ekipa na Balkanu ikad vidjena, napred Stanoje, napred Ilijev, napred Vučela i Vazura. Titula se vraća u Hram, jedva čekam derbi da im pokažemo kako igra veliki Partizan. Samo hrabro u nove pobede i titule, ko oka dva ...
K

Komsija mali

pre preko 2 godine

Zašto je trener Spartaka ostavio najbolje igrače na klupi?Zašto mu utakmicu počinje štoper 2002.godište,kome je ovo bila prva utakmica???Samo nameštaj,ali znate šta vas čeka na Marakani!Biće nikad sladje!!!
G

Gost934

pre preko 2 godine

I jos jedan pokazatelj koliko je Partizan sporija i bezidejnija ekipa kad Natho izafje sa terena, a ulogu plejmejkera preuzme Jojic.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

И Живковић је за Миљкона је измислио фудбал...
Z

Zv-sranci

pre preko 2 godine

Au alo ovo boli ni ..... kme kme kme
l

linoleum

pre preko 2 godine

zasto od pocetka nisu igrali nemanja nikolic neca mihailovic pitam za suboticane,cemu drugi sastav spartaka.
D

Direktor fotografije

pre preko 2 godine

Nadam se da si sarkastican, ali meni je smesan tvoj komentar hahahHa.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Odlicna igra,bravo za Stanoja,bravo za momke-jedini koji zasluzuju kritike su navijaci iz Beograda.Momci igraju odlicno,bore se-kako vas bre nije sramota da ne dodje bar 10-ak hiljada gledalaca,stvarno treba da se stidite. .Ako ljudi iz unutrasnjosti ne mogu doci u nedelju vece na utakmicu-sta to sprecava vas da po ovako lepom vremenu ne dodjete-sramota bre. Pokazalo se da kada ekipa igra pozrtvovano sve ide kako treba i svaka cast Stanojevicu,pokazao je da ON kao trener pravi razliku.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Druže igrači su zaslužili definitivno Al uprava ne . Treba da bude totalno prazan stadion dok lopovi ne odu
R

Ros

pre preko 2 godine

Zato sto pravi navijaci Partizana cekaju neko novo, bolje vreme, koje mozda nikada nece doci, ali ovo... ovo je sve samo nije Partizan i ovo je sve, samo nije fudbal. Imam dovoljno godina da znam o cemu pricam i dovoljno staza na stadionu (od 1989.) da imam pravo da kazem da je ovo tuga sta nam se desava.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Moćno. Deluje da će konačno biti napeta borba za titulu.
c

cikrus od utakmice

pre preko 2 godine

Moze li malo manje providno da bude????
š

šta ćeš neka ih

pre preko 2 godine

Nisam gledao ali čujem kataji dao gol i ostala klasika
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Slazem se sve utakmice zvezde su takve
R

Run

pre preko 2 godine

Prvenstvo nije regularno
P

Pa da znamo....

pre preko 2 godine

Ta "dominacija" Uvek nekako traje do Derbija....
1

187

pre preko 2 godine

ishod meča unapred dogovoren
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ovo je strasno,partizan nece ni nereseno odigrati do sledeceg derbija.Zvezda se konacno uozbiljila tako da nece ostati na ovome,o tituli ce se odlucivati na derbiju.A tu se najbolji strelac lige rikardo nece pojaviti kao i prosli put,najbolji spic evrope ej
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

Sine taj Rikarodo je dao gol, gol je ponisten zbog greske(ako je bilo) drugog igraca, tako da tehnicki gledano on je uradio ono ua sta je na terenu, nije on kriv sto je neko drugi napravio faul ili uleteo u ofsajd.
M

Medvedev legenda

pre preko 2 godine

Novace majstore, gde ti je titula na US openu? Idi vidi da li je tvoj idol i dalje u poseti piramidama.
E

Ej...

pre preko 2 godine

Imali ste sreće ej, prvo jer je igrao pod inekcijama, a drugo, da je malo samo bio koncentrisaniji i on i Natko u prvom poluvremenu a Rikardo u drugom, opet bi vadili loptu iz mreže od Rikarda. Da, najbolji je u ligi, kraj i tačka. Niko nije kriv što vaša uprava dovode polovnjake poput Živkovića i Dionija. Uporedi tu dvojicu sa Menigom i Rikardom, a tek su počeli. Da ne muče nekog povrede, biće veoma zanimljivo na sledećem derbiju, siguran sam.
D

Da uzmemo ovako

pre preko 2 godine

Ajde da uzmemo u obzir tvoju tezu kao apsolutno tacnu, mada mesta za polemiku o njoj ima. Eto recemo da Partizan gazi sve pred sobom zato sto namesta. Na sve to postavicu ti pitanje zasto ti takve stvari nisu smetale predhodne cetiri sezone kad je isto radila Zvezda(a isto to radi i ove, samo sto je Partizan ove prati)? Dakle, dolazim do zakljucka da tebi ne smeta sto je nesto neregularno i namesteno, nego sto to tebi i tvom klubu iskljucivo ne ide u korist, a na stetu najaveceg rivala, to se bajo moj zove licemerje, a ne postenje. Pa vi ste ti koji su uspostavili ovaj sistem i cutali dok je vama iskljucivo isao na ruku, a sad kad se gleda (ako se gleda) da se zadovolji i najveci rival, e sad nije posteno. Ne, nije bilo posteno ni zadnjih godina, nije ni sad, ali pitanje je koliko pravo posle svega vi imate o tome da govorite. Jer vama je ocigledno posteno kad se samo vama protivnici sklanjaju.
K

Kuruks

pre preko 2 godine

Taj Rikardo je mogao dati 3 gola na derbiju i statistika kaže da je dobio 13 duela sa Dragovićem
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Baš se videlo da je dominirao protiv Dragovića, brt. Hehehe
o

opet ja

pre preko 2 godine

ha ha ha ha, pa vi zbog Zvezde mrzite Novaka Đokovića! Likuješ što jedan Srbin koji ima šansu jednom u 1000 godina da bude broj 1 u svijetu svih vremena, pitaš ga za US Open… avangarda nema šta!
G

Gost za Ej

pre preko 2 godine

Zašto bi poredio vaseg prvog i drugog spica sa nasim petim,taj Zivkovic kad se oporave svi nece videti teren ni jednom u dva meseca.
o

opet ja

pre preko 2 godine

evo ovako, Zvezda je u tom periodu svoje dominacije dokazala u LS i LE jer je uzela bodove i skidala skalp Evropskim sampionima a vi tumarate kroz kvalifikacije inter toto kupa kao nikad srecnije, svuda se mucite osim sa vasim filijalama...
m

ma da

pre preko 2 godine

Auuu bas lepo dogovorena utakmica.
L

Logitech

pre preko 2 godine

Dogovoreno je i da Partizan dobije preostala dva derbija. Bolje sad to da ti kazem nego da kmecis i kukas pred kraj sezone i na njenom kraju kad Markec i ekipa budu podigli pehar sampiona Srbije. Bato moj, nema vise Kokeze, vasoj vladavini je dosao kraj.
V

Vini Gogniti!!!!!!

pre preko 2 godine

Rikardo i Menig MAJSTORI!Grmi sa svih strana ja volim Partizana!!!

Da

pre preko 2 godine

Majstori u namestenim utakmicama
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Majstorčine,kao i protiv Santa klare!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Cisto da znas,igrac moze jedan mec i slabije da odigra po nekad a ta Santa Klara je danas upravo igrala nereseno protiv Brage jedan prema jedan a mogli su i jedni i drugi bar dva gola jos da daju a upravo je Santa Klara sa daleko manjim budzetom ali opasnim igracima uspevala da se izbori sa ekipama iz vrha pa ne vidim koja je svrha pominjanja Santa Klare...Pogotovo sto je Kvinsi Menig zapravo dosao posle meca sa Santa Klarom jer ovi lopovi iz uprave nisu hteli nikoga da dovode do eventualnog ulaska u grupe...
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Ajde bre sta lupetate gluposti. Sto nisu bilo maestralninna derbiju nego nisu znali do gola gde se nalaze. Ovo je strasno na sta lico ova nasa jadna liga.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Kolega da li si gledao 90min ili 20min derbi???
G

Gostiiiivvvvvvaaaaarrrrrr

pre preko 2 godine

Bušiiiiiii hahahahaha Bušiiiiii hahahahaha !!!!
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Uprava dobro podmazala Spartak, samo da Stanoja prikazu kao stručnjaka za velika dela

07.08.16

pre preko 2 godine

Zalio se Stanoje na Zvezdin niz,a sve je ok kad oni prave serije....
g

gost773

pre preko 2 godine

Nije u redu,jos vise kmeci hahahaha kao kalimero hahaha
G

Gost11q

pre preko 2 godine

Vidim vi ste bas stali sa serijom...rasipate bodove gde stignete...
9

951357

pre preko 2 godine

Gromada je najjača kad je najteže. Baš su se potrudili da zgaze svoju regularnu filiijalu čiji igrač priča kako će da otkinu bodove večitima. Mene samao zanima kako je igračima gromade. Mislim, nisu ni oni slepi, vide valjda da im nekako prelako ide. Ovo je smehoteka. Ajde što trener postavlja odbranu na 30m i ubacuje napadače tek na 4:0, ajde što kod golova igrači Spartaka čuvaju vazduh i uklizavaju u prazno, ajde što su gromadini igrači sami u šesnaestercu, ajde što igrači Spartaka "greše" kod dodavanja, ajde što se golman kod onog šuta Natha gde se lopta jedva kotrlja ka golu razmišlja da li da je pusti ili da se baci, ali najjači detalj je meni bio 70'. Spartak se nekako odbranio, lopta ide na levu stranu, igrač broj 7 sam na nekih 25m od gola, nigde nikog oko njega na 10m, i on lagano dodaje loptu igraču Partizana, a onda se skloni u stranu da ovaj prođe pored njega. Ko ne veruje, neka gleda snimak - situacija se dešava između 69:30 i 70:15. Katastrofa... Ajde lepo neka vam upišu bodove koje ste dogovorili unapred, da se ne troše ekipe a i vi, pa odigrajte tih par poštenih utakmica, a onda ćemo mi polako do kraja sezone, pa da vidimo da li ćemo da prestignemo to ili ne. Jer ovo je žalosno.
g

gost1970

pre preko 2 godine

Ocigledno je da pricas o mecu novi pazar-zvezda..
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Kako si uspeo da samom sebi podelis toliko plusica? Slaba ti je to uteha.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Spartak ima vise pobjeda protiv Partizana u zadnje 4 sezone, nego vi poraza ukupno u zadnje 4 sezone. Zadnjih 18 utakmica CZ Spartaka 17 pobjeda i 1 nerijesen.. I kako te onda nije sramota reci da su oni filijala Partizana? PS. Kad gledas vec greske, jel i Zvezda pustila onakav gol Natho, realno najsmjesniji gol koji je Par postigao, pored svih ovih namjestaljki kako ih ti zoves..
S

Serifovici sever

pre preko 2 godine

Decko, ne mlati. Idi pogledaj za kako smesan "prekrsaj" ste dobili penal. Evo mene je sramota umesto vas.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Spartak igrao klasičan bunker, a ti pričaš o odbrani na 30 metara, šta si ti gledao? I da, da bi dokazao svoju teoriju zavere, hvataš se za neku situaciju iz 70.minuta kod rezultata 4:0, svašta.
G

Gori si od 'vazi, brt'

pre preko 2 godine

Je l ti lakse kad si napisao ovakvu glupost? Jesi izbacio sav strah iz sebe? Iskreno, koliko se plasis?
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad B. - gledao sam 10 minuta, od 3. gola do ove situacije, i video snimke golova. A više od ove situacije mi nije ni bilo potrebno, još kad na to dodaš ove smehotresne golove, dođeš do ove smejurije. Zašto da trošim vreme na utakmicu gde igrate protiv filijale za koju sam znao, i lepo odigrao, da dajete 4+ i 5+? Imao sam čak i 6+, ali dobro, 2/3, uopšte nije loše. @gori si - čega da se plašim? Vaših dogovorenih utakmica? Da Zvezda ovako dobija, mene bi bilo sramota. Ali nemoj da zaboraviš, izbori se završavaju pre kraja sezone. Strah me da ne počnete da kiksirate kad se najmanje nadate.
9

951357

pre preko 2 godine

@gost999 - a kad su došle te pobede Spartaka? Da nisu možda kada ste matematički izgubili šanse za titulu? Znaš, kad se ekipe dogovaraju, one mogu sve da dogovore. Pa i prelaz 2-1. A to što imamo dobar rezultat protiv Spartaka je samo što smo toliko bolji, nađi snimke pa pogledaj kako igraju protiv nas a kako protiv vas.
B

Brojcanik

pre preko 2 godine

Nemo se nerviras mos dobijes proliv
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kad gledas Spartak- Radnicki kazes nije to lose a onda kad igraju protiv Partizana i zvezde vidis kolko su oni tuzni. Kakva ne kreativnost , tri pasa oni nisu povezali . Gledam onog Nikolica kad je usao zadnjih 20 minuta ...ono je da ga oteras odmah . Trener kaze " ovo je nas maksimum" .... kukala ti majka druze ako je to maksimum
G

Gost554

pre preko 2 godine

zato protiv Prejake Flore ima da trokira
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Nece, jer ce nam se i oni skloniti. Cisto da znas.
P

POENTA

pre preko 2 godine

Treba napraviti Superligu s 12 timova.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Cestitke za pobedu al realno Spartak cuva Stanoju ledja
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Realno je tebi muka sto smo pobjedili. Puno pozdrava i vise srece sledeci put.
F

FKPartizan

pre preko 2 godine

Kakva demonstracija sile i umjeca Mening-Rikardo...proliv sekta na aparate.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Liga dosadna, Partizan i Zvezda prejaki za ovu ligu!!
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Da li je trenera Spartaka makar malo sramota posle ovakvog sastava? Smjesno koliko se partizan gura ove godine.
N

Nepravda

pre preko 2 godine

Jao, smešno je. Posebno kad navijač zvezde to kaže. Obraza nemate vi. Na celoj zemljskoj kugli nema poštenijeg kluba,za 4 sezone ej 4 sezone pošten klub ima 4 kiksa, 120 i nešto pobeda. I to je pošteno, znate to je sve regularno,posebno penali i suđenje unazad nekoliko sezona ravno. Dakle da se pojasni, tvoj klub može da ima 120 i nešto pobeda i 4 kiksa za 4 sezone i to je regularno, a ovih prvih 11 su neregularna. To je to poštenje nadaleko poznato! Imaš nešto protiv zvezde? Imam... U redu, penal za Zvezdu.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Sto nije pobedio u derbiju kad se gura? Samo placi, uzivam u tome.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Da cujemo tebe, nabroj 11 igraca Spartaka koje bi ti izveo i u kojoj formaciji i da procijenimo zajedno kako bi prosli.
C

Ce Gevara

pre preko 2 godine

Kako ste mocni bas me zanima koliko ce te Flori I Fauni dati golova?
d

darkopp

pre preko 2 godine

Brda
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Ko da ne znamo da su Suboticani imali naredbu da ser Samrok ostane i dalje trener
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Da nije ponisten gol, i da je dodeljen penal, ovako bismo pobedili i komsinicu u proslom kolu.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Bas tako, da nam nisu ponistili cist gol i ovi usrani mucenici bi primili minimum 4 kom..
T

Tr

pre preko 2 godine

Gol poništen jer nije bio regularan a da je sviran penal za Zvezdu i da su usle one tri sanse na početku bas petardu bi ste primili od Zvezde
G

Good

pre preko 2 godine

Znalo se i pre meca od 4 do 6 gola! Takav je bio dogovor
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Sta te boli uvo. Sigurno si kucu stavio na 4-6 i sad si bogat.
@

@Djuradj

pre preko 2 godine

Znači priznajes da je namesteno...e pa onda partizan mora da bude izbacen u nizi rang
5

5555

pre preko 2 godine

Zvezdi su se podmevali ovi isti navijaci partizana kada je zvezda oborila rekord po broju datih golova, pitam se sta ce sada reci kada bude partizan bude oborio . ..Nemate obraza ,nikad niste stajali iza svojih reči

Sakur

pre preko 2 godine

Po vama je to bilo sve regularno sta je sada problem ahahahahahah volim kada kmecite
P

Poz

pre preko 2 godine

Pa Zvezda i sad sve dobija.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Ti rekordi će se možda i obaratai, ali najubedljivija pobeda u derbiju od 7-1 za Partizan veoma teško.
o

opet ja

pre preko 2 godine

davno je realno bilo da izgubite sa vecom razlikom od 7:1 ali su sudije svirale kraj utakmioce pre kraja gestikulirajuci dosta je vise pri Zvezdinom vodstvu od 4:0 imala je Zvezda pobjede od 6:1 pa sta, usati i LS vas boli a ukupnom skoru se nikad necete ni pribliziti!
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Kakva sklanjalica sa 5:0, uz desetak odbrana Spartakovog Dubljanica..:)) Al' sto anulirasmo ovima pobedu iz Pazara, nije im dobro...:)) Stici ce nam gol razliku do SP u Americi 2026..:)))
A

Alex666

pre preko 2 godine

Brt ispada po tebe da su sve nase tekme sklanjalice. Steta sto sum nam ponistili cisti gol u derbiju jer bi vec bili u zamrzivacu na -5. Vi ste bre sramota. Gde vam je obraz da pricate o regularnosti kad ste davali golove iz auta ili kad vam sviraju penal za prekrsaj na 18 m..o crvenim kartonima i laznim penalima unutar 16m da ne govorim.
W

Wow

pre preko 2 godine

Da li ste pet golova u namestenoj utakmici
9

951357

pre preko 2 godine

Pa ako počnete da dogovarate po 10:0, teško da ćemo i tad. Možete da probate, ipak ste vi gromada...
9

951357

pre preko 2 godine

@Alex666 - ti pričaš o nečemu što se desilo pre 3 godine, jer ništa sem toga nemaš. Na skoro svakoj vašoj utakmici ima nečeg problematičnoj, i tako unazad XX godina... Da ne idem u detalje, potrajalo bi...
N

Nenad.B

pre preko 2 godine

Tomislav Karadžić se pobrinuo da ser Samrok ne dobije otkaz
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Samo sto nije presednik Karadzic, vec Simovic okoreli ciganin i do pre koju god clan skupstine fkcz gluperdo.. Jedino koga Spartak pusta to je fk proliv.. I drago mi je sto ste gledali kako igra buduci sampion
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Zašto da dobije otkaz? Ima rezultate. Zar misliš da je Suma veći partizanovac od Stanoja i od samog kluba?! Idi bre, igraj klikere...
G

Gost1978

pre preko 2 godine

slabi smo, dobro je pa nam se svi sklanjaju😀😀🙂🙂
G

Gazdinjo Usa

pre preko 2 godine

Stanoje u inat Zeljku Panticu i Panterima. Puni svee.
n

nba

pre preko 2 godine

ali najjaci jeol ovaj muceni klub danas dobiju 4 0 prvi put u sezoni,misle e smanjice gol razliku ,ono puce petarda u humskoj hahahahaha 33-3 gazii bre ka najvecoj dominaciji u istoriji fudbala.
a

ali bas...

pre preko 2 godine

nije tebi lako....
k

komedija sa vama

pre preko 2 godine

pa zar liga nije namestena??? odlučite se više...
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Ne treba nama gol razlika sa pobedom na RM bićemo prvi.
m

mile jna

pre preko 2 godine

kako vas nije sramota???
0

00000

pre preko 2 godine

Spartak ispunio zadatak i sacuvao poso treneru Partizana
N

Nepravda

pre preko 2 godine

Čisto da se objasni utakmica i ciganski pogled na ligu. Ovo je još jedna sklanjalica, još jedna lažna pobeda malog Partizana, protiv moje prepoštene velike zvezde što je za predhodne 4 sezone imala možda jedan kiks po sezoni, 120 i nešto pobeda i nepošteni 4 kiksa, e to se zovu poštene pobede, a ovo...ovo je sklanjalica čista, samo da se zna. Šteta što ima VARa, do sad bi videli bar 5,6 poštenih penala za ovih 11 kola za moj prepošteni klub. Jer svi mogu da kiksnu i izgube u ligi, samo moja zvezda nikad!
k

koji ste vi blam

pre preko 2 godine

licemeru sta ste vi pisali za zvezdu,??
V

Vrlaz

pre preko 2 godine

Odlicna analiza. Predlazem da se mi Grobari skupimo i prijavimo klub Uefi kako sve namestamo, nije fer da komsinica igra sve regularno a mi namesteno.
V

Vini Gogniti!!!!!!!

pre preko 2 godine

Samo bih jos dodao da golman Pazara nije bezao sa gola kod slobodnjaka i nije spavao na liniji dok je lopta u petercu.Tuzna crvena devojcica slomljenog srca!