Serhio Ramos (© Reuters)
Serhio Ramos (© Reuters)

Još jedna ponuda Serhiju Ramosu: Ugovor na pet godina, plata 7.000.000 evra i pozicija funkcionera

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 10:17

Sevilja krenula u ofanzivu na bivšeg kapitena

Igra nerava. Florentino Perez čeka. Čeka i Serhio Ramos. Prvi, jer ne želi da popusti i dugogodišnjem kapitenu produži ugovor na duže od godinu, drugi u nadi da će odugovlačenjem primorati predsednika da mu ponudi nastavak saradnje na makar dve sezone. Tu klackalicu u Real Madridu pokušaće, mimo svih očekivanja, da iskoristi – Sevilja.

Andalužani su otpočeli akciju s ciljem da na Pishuan vrate legendarnog štopera i dobiju veliko pojačanje za naredne sezone. Prema tvrdnjama španskog Čiringita – u toj televizijskoj emisiji najavljeni su neki od spektakularnih transfera u poslednje vreme – Sevilja je spremila konkretnu ponudu nekadašnjem kapitenu. Ugovor na pet godina, što znači da bi igrao fudbal do 41, a i sam tvrdi da se oseća sjajno; platu od 7.000.000 evra po sezoni; funkcionersku ulogu onog trenutka kad odluči da završi karijeru.

Izabrane vesti

Mada na prvi pogled deluje previše romantično, vest ima utemeljenje u činjenici da Sevilja traži štopera posle izvesnog odlaska Žila Kundea, kao i saznanju da Ramosu za 20 dana ističe ugovor sa Realom, što znači da bi kod trenera Đulena Lopetegija stigao besplatno. Nije beznačajno ni to što će i naredne sezone učestvovati u Ligi šampiona, tako da tog elitnog fudbala Serhiju ne bi manjkalo.

Pitanje je samo šta ga više privlači. Povratak u sredinu u kojoj je odigrao 45 utakmica i postigao tri gola pre nego što je 2005. prešao u Madrid ili zov novca. A Mančester Siti i Pari Sen Žermen mogu da mu ponude daleko više. Samo da sačekaju da „izađe“ iz ugovora sa Realom, krajem meseca.


tagovi

Serhio RamosReal MadridSevilja

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara