Per Mertezaker i Luis Zečević Džon (Instagram: louiszecevicjohn)
Per Mertezaker i Luis Zečević Džon (Instagram: louiszecevicjohn)

Još jedna velika pobeda FSS: Krilo Arsenala u mlađoj kadetskoj reprezentaciji

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.02.24. | 02:13

Luis Zečević Džon našao se na spisku U16 selekcije za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Crnom Gorom

Veliki posao odradio je Fudbalski savez Srbije u prethodnom periodu time što je uspeo da ubedi Lazara Samardžića, Jan Karla Simića i Mileta Svilara da zaigraju za Orlove. I dok i dalje tinja nada da bi pozitivan epilog mogla da ima i priča sa Aleksandrom Pavlovićem, na Terazijama su odneli još jednu potencijalno veliku pobedu.

Jatu Orlića pridružio se još jedan fudbaler ogromnog potencijala i vrlo zanimljivog imena - Luis Zečević Džon. Reč je o 16-godišnjem ofanzivcu Arsenala, koji se našao na spisku Bojana Nezirija, koordinatora instruktorske službe FSS, za predstojeću utakmicu U16, odnosno mlađe kadetske selekcije sa Crnom Gorom u Podgorici 7. marta.

Izabrane vesti

Sin mešovitog braka Engleza i Srpkinje, koji se vrlo dobro snalazi na sve tri pozicije u navali, letos je potpisao dvogodišnji stipendijski ugovor sa londonskim klubom, a u međuvremenu je nastupao i za dve godine stariju selekciju Tobdžija. Da poseduje nesvakidašnji talenat prepoznao je i "Najki", jedan od vodećih svetskih proizvođača sportske opreme, sa kojim je takođe potpisao ugovor.

Nije njegov potencijal promakao ni Fudbalskom savezu Engleske, te je Zečević već pozivan u trening kamp U15 selekcije Gordog Albiona, međutim, sada je odlučio da nastupa za zemlju svoje majke.

SPISAK:

Golmani: Bogdan Bogdanović (Vojvodina), Nemanja Zorić (TSC)

Odbrana: Lazar Nikolić (Crvena zvezda), Vojin Marinković (Partizan), Nikola Jokić (Partizan), Leon Ivanović (Crvena zvezda), Stefan Petrović (Partizan), Milan Ćopić (Crvena zvezda), Danilo Pejić (Real, Niš), Stefan Đurović (Spartak)

Vezni red: Vasilije Kostov (Crvena zvezda), Pavle Štulić (Grafičar), Dušan Jovanović (Vojvodina), Filip Matijašević (Čukarički), Jagoš Đurković (Mladost, Lučani), Vladimir Krajcar (Vojvodina)

Napad: Aleksa Damjanović (Crvena zvezda), Damjan Đokanović (Vojvodina), Mateo Maravić (Čukarički), Luka Zarić (Grafičar), Aleksa Petrović (Grafičar), Luis Zečević Džon (Arsenal).



tagovi

Luis Zečević DžonFSSFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara