Još jedno veliko pojačanje u Čuki - vratio se Luka Stojanović

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.23. | 18:33

Ugovor do kraja sezone...

Nešto više od 24 sata pre zatvaranja fudbalske pijace u Srbiji Čukarički je angažovao još jedno zvučno pojačanje, peto ove zime. Nakon ravno tri godine u klub sa Banovog brda vratio se 29-godišnji Luka Stojanović.

"Ofanzivni vezista koji je najbolji fudbal igrao upravo u Čukaričkom, momak koji je davao prelepe golove, posebno onaj Crvenoj zvezdi sa 60 metara na stadionu Rajko Mitić, potpisao je ugovor sa belo-crnima do kraja ove sezone", stoji između ostalog u objavi Čuke na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Stojanović je nekadašnji Partizanov omladinac. Kao veliki talenat otišao je u lisabonski Sporting leta 2013, da bi kasnije igrao za Apolon, Muskron, Antverpen... Od odlaska iz Čukaričkog, Stojanović je s uspehom nastupao u MLS ligi za Čikago Fajer, a potom i za tim iz Saudijske Arabije, Al Hazem.

Podsetimo, srpski superligaš je prilikom njegovog transfera u Sjedinjene Američke Države inkasirao 500.000 evra (podatak sa Transfermarkta).

Luka je zadužio dres sa brojem osam i biće na raspolaganju šefu struke Dušanu Kerkezu već od duela protiv Radničkog 1923.

Čukarički je pre Stojanovića angažovao Radovana Pankova i Zorana Popovića (pozajmica iz Crvene zvezde), te mladog beka Ričarda iz Flamenga i Marka Gajića iz banjalučkog Borca.


tagovi

Luka Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara