Komentari na vest

Još nema uslova za VAR u Srbiji

C

CRKUS LIGA SRBIJE

pre gotovo 3 godine

Mala bara, puna krokodila... Ovde se zna da je** lud zbunjenog, samo da se još ustanovi ko je ko?!?
D

Dil

pre gotovo 3 godine

FSS je jos pre 3 godine rekao kako ce vrlo brzo da osposobe VAR... Svako godine se odlaze kako bi Voletova mezimica uzela jos koji penal vise, koju titulu. Da mogu ovi sa dna tabele da namestaju meceve, da ih unovce. Uzas. Nije to do uefe i fife.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Meni smeta što novinari svojim natpisima potiču najniže strasti zarad internet prometa. Tekst je iako zamaskirano poprilično maliciozan. Poenta je u ovome, sinoć videsmo da VAR nije svemoguće oko niti je magično rešenje, čarobni štapić kako ga svi u Srbiji i zamišljaju i doživljavaju. Ja ne vidim nikakav problem u tome da se puna implementacija izvede u prvih pet kola. Nismo ga nikad imali i možda jeste propust ali u kontetkstu toga da VAR nije insistirano da se testira na stadionima van Beograda ili ti u donjem ešalonu. Promena sudijske liste je isto problem u realnom vremenu ali da se ne lažemo , lajali ste na zvezde da se otera, promeni pa sad i oko toga zakerate. Nadovezaću se na još jednu temu a to je skraćenje lige. To je ortodoksna budalaština jer srpski navijač je jedno ultra bezobrazno i razmaženo derle koje nema osećaj pripadnosti. Klubovi vama nisu na djemdo već vi njima. Uzajamna ljubav i podrška klubu jedino daju rezultate a to je članska, sezonska čak i ako ne ideš na stadion. No da se vratim na započeto. Nije rešenje deset klubova jer bi to devalviralo i ovo malo interesovanja. Osam utakmica sa kupom ni sa Bogom lično posle godinu dana ne bi bile nikome interesantne. Rešenje je da svaki klub u super ligi ima minimalan budžet za plate od dva miliona evra i makar ulizan stadion do adekvatnosti. E sa toliko uloženog novca bilo bi i klanja na terenu i neizvesnosti. U takvoj postavci može i dvadeset klubova, nije greda. E to bi podiglo i prirast omladinaca i talenatajer bi imali gde i za šta.
v

vera ristic

pre gotovo 3 godine

@ gemo obrisi se oko usta

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

@vera ristić Pa eto ti prilike da pomogneš, obriši me ti.
J

Jole al pravi

pre gotovo 3 godine

Au.. Zateceni.. Kao putari sa snegom u januaru.. Nisu znali sta treba.. Pa sad ce da se kasni...
p

penal za crvenu

pre gotovo 3 godine

Opet crvenoj titula vec u julu
p

penal za crnu

pre gotovo 3 godine

Opusti se, bićete i vi šampioni, ali u kuglanju.
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Jel Natho vezbao penale na pripremama?
D

Djole..

pre gotovo 3 godine

Ha,ha komentar...ceka se da ih sns akademija za mlade talente obuci
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

U prevodu: Cirkus se nastavlja :D
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

E stvarno smo jad i beda. Pa zar stručnjaci nisu znali za ova pravila i uslove, pa da ih ispune na vreme, ako su već hteli da uvedu VAR? FSS odavno ispunio sve predispozicije da se od strane UEFE uvedu privremene mere, ali dok je vođe i Lakovića, korumpirani Slovenac će nam gledati kroz prste.
M

Ma da

pre gotovo 3 godine

Ovi iz FSS-a se iznenadili, kao da nisu znali za ove informacije i da nisu mogli to da pripreme, nego sad 10 dana pred pocetak lige nema vremena za obuku i ostalo. Boze koja je ovo smejurija od lige i drzave.
G

Gospodin Dr. Terzic

pre gotovo 3 godine

Dobra vest za natha
P

Puni džepove

pre gotovo 3 godine

Nekom VAR nekom SNS

Neko iz mase

pre gotovo 3 godine

Zar Nam treba Var?...Zar se pored Var-a nece krasti?...titovi blizanci jedini mogu biti sampioni i to je jasno kao dan...za njih se sve namesta tako da uzalud Var i bacanje para...

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

nije namesteno da ZVEZDA i PARTIZAN budu prvi nego ste vi kojima se poklanja mesto u super ligi iz seoskih liga da bi vrhovni bio srecan kilometrima iza zvezde i partizana. jedini koji imaju kvalitet pored zvezde i partizana su vojvodina, cuka, proleter, tsc i to je to. liga treba da nam ima 7-8 timova i da se igra trokruzno ili cetvorokruzno i cao eventualno moze da se produzi na 10 klubova

Neko iz mase

pre gotovo 3 godine

Darko Lazic...gresis...gresis sinko...Ja sam navijac Vojvodine.A moja Vojvodina je iza zvezde i partizana onoliko koliko drzava to zeli...A mnogo puta sam bio svedok kradja od strane titovih blizanaca (nepostojeci penali koji su dosudjeni za blizance...razne malverzacije)...Tako da Var je bacanje para.
L

Luka muka

pre gotovo 3 godine

Pola stadiona u ligi nema ni svlacionicu za sudije a druga polovina nema ni struju a mi hocemo VAR :D
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Ne nego je najvaznije da se jos u septembru titula dodeli Zvezdi. Pa da nasa rekorderka bez problema do kraja niza rekorde. 21 vek klub nema svlacionicu da valja alo ejjj i to je izgivor da se ne uvede VAR. Pa sta ces koji onda u profesionalnoj ligi? Nemas teren, svlacionicu, toplu vodu.. sta koji k?!. Idi u drugu ligu. Ko moze da ispuni te uslove igra ligu pa sve da liga ima 10 klubova. Bolje tako i da je VAR i da donekle imamo postenu ligu i terene dostojne prve lige nego 20 klubova od kojih pola nemaju ni toplu vodu. I to ti prva liga? Dajte Zvezdi sada pehar a ne da dajete samo neka glupa opravdanja. Ajde procice i ovo zlo jednog dana.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost55 - majstore, mi smo prethodne sezone bili jedna od najozbiljnijih ekipa u Evropi. Samo jedan jedini poraz u sezoni i to od bundesligasa u gostima, a kruna sezone je gazenje vicesampiona Italije sa igracem manje u obe utakmice. Da im ne bese sudija, i njih bismo prosli. Tako da, nama VAR nece ni da pomogne ni da odmogne, jer smo toliko jaki za ovu ligu da mogu odmah da nam dodele pehar. A sto se vas i vasih laznih nizova tice, VAR ce samo da legalizuje lose sudijske odluke u vasu korist i nista vise. Ako hoces, mogu vec sada da se kladim da ce preko 90% reakcija VARa biti u Partizanovu korist.
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Dosta prolupavanja, dok vi samo lupetate, Zvezda je bila nas prvi klub koji je uveo VAR sistem. Zvezda nije sporna, sporni su silni Nathovi penali koji se dosudjuju kad ne ide timu. Stvar je da nasa liga ne moze da pokrije ni sve utakmice sa VAR sistemom, a kamoli sudije da obezbedi. A sto se tice sudjenje, evo prvi potpisujem da nam UEFA dodeli strane sudije kao Grcima, da bi bilo objektivno sudjenje. Ali, to isto podrazumeva dobijanje crvenih za krljanje, za skakanje trenera u teren, bacanje flasica vode itd.
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Znaci ocekujte nikad vise povreda sudija !!
P

Peki pekic

pre gotovo 3 godine

:() je rekao da se igra liga od 16 umesto 12 klubova jer imamo dobre stadione a ovde ne mogu da obuce ljude i da montiraju VAR, treba kazniti reprezentaciju i klubove zbog mesanja politicara u fudbal. Koga bre oni...
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Којих је то 5 стадиона монтирало вар? У сваком случају, вероватно ће и КГ и Колубара да га инсталирају пре оних који се највише буне око "неправде", а сви знамо ко је то. Ако га буду инсталирали до краја године, бићу искрено изненађен.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

SEZONA 2022/23 ODLUKA UEFE UKIDA SE VAR U EVROPI... RAZLOG: SRBI GA POKVARILI HAHAHAA
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Tacno zamisljam Holivudski scenario. 90 i neki minut. 0-0. Odjednom se glavni sudija hvata za srce. Ulazi cetvrti sudija da spasi utakmicu. Svira penal u sledecem napadu zbog mrkog pogleda za domacina. Najbolji strelac domacina postize svoj 10 pogodak ove sezone sa bele tacke. Njegov tim slavi pobedu sa navijacima.
G

Gostfggg

pre gotovo 3 godine

jedva cekam var na terasi u ivanjici ili negde na radovom stadionu...
S

Surova realnost

pre gotovo 3 godine

Mi kao drzava smo leglo korupcije, kriminala, poltrona, botova, mitova, pljacki, lazi, obmana i jos mnogo toga. E posto je to tako, posto "oni" drze sve, zato su nam u fudbalu i u svim sportovima Terzici, Kokeze, Vucelici, Vazure, Nevolje, Toncevi, Covici, Mijailovici, Bjekovici i svi ostali ovi i oni koji su u svim pravnim zemljama za zatvor, samo u Srbiji oni se kite zlatom, a nisu ni za blato. Dok je to tako na vrhu, u svim ostalim sferama pa i u fudbalu ce biti samo "oni" i "njihovi". Pre par meseci idu price o ligi od 12/14 klubova, dolazi VAR, sad nista od lige s 14 klubova, a vidi nista ni od VARa, kako iznenadjujuce. Ovako ostaje prostora za malverzacije, pljacke, namestanja, manipulacije i sve ostalo gde ce medjusobno deliti kolac i zamajavati dobronamerni, ali izmanipulisani narod. Vi se krvite medjusobno oko Zvezde i Partizana, ubijajte se, mrzite oko plitkih i sitnih, nebitnih stvari kao sto su klubovi a ovi ce da nastave da vedre i oblace u jednom i drugom klubu i u citavoj ligi ciji su obrazi odavno strasno isprljani.
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

@Surova realnost Potpisujem.
P

Plavac

pre gotovo 3 godine

Gde prestaje Realnost pocinje Srbija
m

mohikanac

pre gotovo 3 godine

Nije ništa strašno, počeće se primena od 5og kola i eto. U Hrvatskoj je isto bilo i krenuli su od polu sezone, sudije se već duže obučavaju tako da nije ništa neobično. Pozdrav,
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Sta ce nama VAR kad ekipe pre utakmice dogovore rezultat? Kako VAR to da spreci?
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

Bitno je da ste stavili na listu još jednog poslušnika iz Lovcenca. Iz rodnog mjesta lažnog doktora Zvezdana Terzića. Sram vas bilo!!!
V

Video...

pre gotovo 3 godine

...Sam da je jedan od novih sudija iz Beograda, rodnog mesta Miloša Vazure.
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 3 godine

Jesam za var,ali sinoć ni var nije pomogao da se donese ispravna odluka,kod penala za engleze
n

nis

pre gotovo 3 godine

pa klasika... hahhahahha sad je bitnije da se stavi neki potrcko za predsednika, kakav crni var... jos mnogo godina ce da se krade ovde....

Boka123

pre gotovo 3 godine

cirkus
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Mi bre nemamo ni normalnu travnatu podlogu, vecina stadiona kao da je izriljano, "ekonomski tigar"