Tevez posle poraza od Onse Kaldasa 2004. godine ©Reuters
Tevez posle poraza od Onse Kaldasa 2004. godine ©Reuters

Još peče rana iz 2004. godine, pred Tevezom i Bokom su tri velika finala

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.20. | 02:16

Legendarni as još uvek žali za izgubljenim trofejom Kopa Libertadores koji je pre 16 godina pripao kolumbijskom Onse Kaldasu

Derbi sa Riverom u Kupu Dijega Armanda Maradone je na pragu (nedelja, 01.30) ali to neće biti meč koji će odlučivati sudbinu Boke Juniors u ovoj sezoni, već oni koji je očekuju do kraja januara. Tu se naravno misli na završnicu Kopa Libertadores, koja je oslovljena kao glavni prioritet legendarnog kluba sa Bombonjere.

Najveći as giganta iz Buenos Ajresa, Karlos Tevez, večeras je ustalasao strasti među navijačima svog kluba objavom na društvenim mrežama, gde je napisao: "Koncentrisani smo na tri finala! Idemo, Boka".

Izabrane vesti

Tevez je sa Bokom osvojio jedan trofej Kopa Libertadores i to davne 2003. godine, ali argentinskog asa još uvek peče rana iz 2004. godine kada je trofej mimo svih očekivanja pripao kolumbijskom Onse Kaldasu. Tevez je tada imao 20 godina, a sada ima 16 više, međutim, još uvek je izuzetno motovisan i želi na neki način da stavi pečat na blistavu karijeru.

Kada je rekao tri finala, Karlitos je mislio na dva polufinalna meča sa Santosom, a potom i veliko finale, gde se svi nadaju da će biti viđen okršaj sa River Plejtom, iako neće biti lako izbaciti ni Santos, ali ni Palmeiras sa druge strane.

Tevez će želeti da bude na terenu već u Superklasiku ovog vikenda, pošto su iza njega dve nedelje bez fudbala zbog povrede i neophodni su mu minuti, kako bi spreman dočekao prvi polufinalni meč sa Santosom naredne srede (23.15) na Bombonjeri.

Legendarni Argentinac je porukom jasno odredio prioritete, ali to ne znači da će igrači Boke u predstojeći Superklaisko ući bez žara za pobedom, jer to protos nije moguće učiniti.



tagovi

Kopa LibertadoresBoka juniorsKarlos Tevez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara