Komentari na vest

Još tri koraka dele Mesija od prvog trofeja sa Gaučosima

x

xeexexex

pre gotovo 3 godine

dzaba se nadate, osvaja brazil.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ne branim ga,daleko je od najboljeg ikad ali ne znam što se ta olimpijada nipodoštava,najjača olimpijada u fudbalu ikad a i sam turnir je sam po sebi jako ozbiljan svaku olimpijadu,sp za mlade plus veterani gde treba.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Argentina je trenutno slabija nego recimo 2015, 2016 kad su imali Di Mariju, Aguera, Iguajna, Dibalu, Mesija u vrhuncima forme i izgubili dva finala. Sve mi mirise da ce, uz malo srece, konacno da osvoje i to sa ekipom koja je realno sad u padu po kvalitetu u odnosu na pomenutu generaciju.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

kad su imali ?????? oni i danas imaju svih ti
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@Norwegianviking Naglasak je na "na vrhuncu forme". Svi igraci sad imaju oko 33, 34 godine osim Dibale. A i on je u boljoj formi bio tada. Dodaj jos imena poput Maskerana, Roha, Otamendija, Zabaletu, Banegu, Bilju, Pastorea, Garaja, Lamelu i Pastorea koji su tad bili prilicno dobri igraci. Pa cak i Teveza 2015. Jedino gde je trenutna ekipa bolja od tadasnje je mozda golman, jer Martinez brani sezonu zivota. Mesi sad i pre 5 godina velika razlika. Nego su on i Ronaldo su toliko dobri bili da i pored tolikog pada u kvalitetu i dalje su bolji od svih ostalih igraca, pa se ne primecuje toliko.
G

Gaučos

pre gotovo 3 godine

Vamos 🇦🇷 Vreme je