(twitter.com/CFuenlabrada)
(twitter.com/CFuenlabrada)

Još tuce pozitivnih u nesrećnoj Fuenlabradi

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 13:25

Ukupno, brojka se popela na 28 zaraženh Kovidom 19 u klubu iz Segunde

Drama u Fuenlabradi koja se ove lude sezone borila da nakon prve godine u istoriji provedene u Segundi odmah preskoči u Primeru i tako napravi podvig bez presedana. Brz razvoj kluba iz naselja u okolini Madrida zaustavila je korona, bukvalno. Jer ne samo da su kao i svi propatili zbog cepanja sezone, pa potom igranja mečeva bez navijača, nego je ona bukvalno ušla među njih.

Pre nekoliko dana na vest da je otkriveno još šest pozitivnih, danas je dodata o još 12. Ukupno, brojka obolelih u klubu, uključujući sve sektore, dostigao je jezivu cifru od 28.

Izabrane vesti

"Mi iz Fuenlabrade izražavamo duboku zabrinutost i bol zbog rezultata poslednjih PCR testova koji su obavljeni i koji pokazuju brojku od 28 pozitivnih. Ukupno je 12 novih slučajeva. Četiri slučaja su u Madridu i u karantinu su od meča sa Elčeom 17. jula. Preostalih osam slučajeva je bilo negativno u subotu 18. jula, ali je i pored toga otišlo u izolaciju na šest dana da bi novi testovi pokazali da su pozitivni. Od novoobolelih dve osobe imaju antitela, što znači da su već bile zaražene i da su ozdravile. I pored toga testovi su im bili pozitivni. Takođe, i dva bliska kontakta sa klubom su zaražena. ", stoji u zaista alarmantnoj objavi Fuenlabrade.

Iz kluba su ujedno potvrdili da je neimenovina fudbaler koji je primljen u bolnicu stabilno i da nema ozbiljne simptome.

Kako sada stvari stoje, mogućnost proboja do mesta na tabeli koja vode u plej-of ljudima u Fuenlabradi je sada nevažna. Životi i to mnogi su u pitanju pa je i sport u drugom planu. Kada će i da li će uopšte biti odigrana ta odložena utakmica poslednjeg, 42. kola u ponedeljak gde je Fuenlabrada trebala da gostuje Deportivu, sada niko ne može da zna.


tagovi

segundaFuenlabrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara