Josip Čalušić još dve godine u TSC-u

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.22. | 14:51

Štoper iz Hrvatske produžio ugoor

Značajno pojačanje za odbranu TSC-a: iskusni hrvatski štoper Josip Čalušić (28) produžio je ugovor sa klubom iz Bačke Topole do leta 2024. On je danas na TSC akademiji stavio potpis i tako svoj boravak zagarantovao na još godinu dana u odnosu na prethodni ugovor.

Čalušić je došao u Bačku Topolu u julu 2021. iz slovenačkog Celja sa kojim je bio prvak države i igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Ponikao je u omladinskoj školi Dinama iz Zagreba prethodno došavši iz splitskog Hajduka. Igrao je i za Radnik Sesvete i Lokomotivu Zagreb. Iako su ga tokom karijere često mučile povrede, pa čak i po dolasku u TSC, uspeo je da se ustali u prvoj postavi tamno plavih gde je do sada odigrao 25 ligaških mečeva, jednom se upisao u strelce. Ove sezone je deo odbrane koja je na šest mečeva primila svega dva gola.

Izabrane vesti

U klubu ne kriju zadovoljstvo njegovim potpisom, jer će tako odbrana ostati na okupu. Pre njega su ove sezone ugovore produžili i Nemanja Jorgić, Goran Antonić i napadač Stefan Vukić.

TSC u narednom kolu Mozzart bet Super lige dočekuje ekipu Mladost GAT iz Novog Sada, gde će juriti prvu pobedu na domaćem terenu ove sezone.



tagovi

TSC Bačka TopolaJosip ČalušićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara