Jovanović čekajući debi: Težak period iza mene, jedva čekam da ponovo budem na terenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.23. | 21:08

Defanzivac spreman da upiše prve minute posle skoro osam meseci

Vukašin Jovanović je predstavljao najzvučnije pojačanje Čukaričkog ovog leta, međutim štoper je dosadašnji deo sezone proveo radeći na oporavku od povrede, te još čeka debi u redovima Brđana. Defanzivac je već bio u protokolu za prethodne dve zvanične utakmice kluba sa Banovog brda, ali je još bez minuta na terenu.

Izabrane vesti

"Čeka nas velika utakmica. Svi znamo ko je Fjorentina. Zadovoljstvo nam je da igramo protiv kluba sa takvom tradicijom. Volim Fjorentinu, drago mi je što ću, ako šef odluči, dobiti minute na terenu. Spremi smo, iako nismo imali mnogo vremena za trening, ali šta je tu je", rekao je Jovanović i osvrnuo se na lični nivo fizičke priprelmljenosti:

"Prošao sam težak period u karijeri, 23. marta sam se povredio, tada sam odigrao poslednji meč. Skoro osam mesci je prošlo od prethodne utakmice, znajući kroz sve šta sve prošao srećan sam da sam ponovo u situaciji da mogu da treniram, i budem u konkurenciji za meč šef će da odlučiti koliko ću biti na terenu. Nemam strah, jedva čekam da ponovo budem na terenu".

Čukarički je u prvoj utakmici sa Violom poražen 0:6, te je pred Brđanima zadatak da poprave utisak.

"Nije bilo dobro, ali znam da može bolje. Ovo je klub koji prvi put igra na ovom nivou Evropu. Imali smo igrača manje tamo. Kako god da se završi ova utakmica, ima i većih klubova od Čukaričkog koji su gubili istim rezultatom, pa nije katastrofa. Život ide dalje, odigraćemo bolje sigurno. Bila je to dobra škola za nas, samo da ne ponovimo takve greške. Nije prijatno primiti šest golova, takve utakmice sebi nećemo više dozvoliti", zaključio je Jovanović.



tagovi

Vukašin JovanovićČukaričkiLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara