(© Star sport)
(© Star sport)

Jovanović opet sudi Partizanu u Novom Sadu: Letos je isključio Sumu i Miloševića

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.04.21. | 14:23

Vojvodini u međuvremenu svirao triput

Niko se u Partizanu nije obradovao kad je saznao ko će suditi derbi polufinala Kupa Srbije. Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije pištaljku na meču Vojvodine i crno-belih poverila je Srđanu Jovanoviću.

Iako je reč o jednom od naših najboljih, ako ne i najboljem arbitru, o čemu svedoči pripadnost elit grupi, u Humskoj 1 imaju loša sećanja na prethodni duel na kome im je 35-godišnji Beograđanin delio pravdu.

Izabrane vesti

Gle podudarnosti, takođe na stadionu „Karađorđe“, protiv Vojvodine, ali u šestom kolu Supelrige Srbije, završenom pobedom novosadskog tima 3:2. Meč je ostao upamćen po crvenom kartonu Sejdubi Sumi pred kraj prvog poluvremena zbog laktanja Gvinejca i Nikole Drinčića, kao i isključenju Sava Miloševića u završnici susreta.

Tadašnji šef stručnog štaba crno-belih digao je glas smatrajući da je u obećavajućoj kontri fauliran Umar Sadik, ali pošto to nije svirano, uleteo je teren, bacio flašicu vode u pravcu sudije, Srđan Jovanović ga je isključio, a prilikom napuštanja restriktivnog prostora Milošević nogom šutnuo mikrofon televizije Arena sport.

Bio je to njegov poslednji čin u ulozi trenera Partizana, dva dana kasnije na klupu je seo Aleksandar Stanojević. Bio je meč u Novom Sadu poslednji na kome je Jovanović sudio crno-belima, dok je Vojvodini svirao protiv Proletera (2:0), TSC-a (0:1) i lučanske Mladosti (1:1).

Polufinale Kupa Srbije, Vojvodina – Partizan, na programu je u sredu od 19.05.


tagovi

FK PartizanSrđan JovanovićFK Vojvodina

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara