©Reuters
©Reuters

Jovetić: Ne volim obećanja, lako je pričati, pokazaću sve na terenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 20:40

Napadač nije skrivao uzbuđenje pri sumiranju prvih utisaka u Pireju

Olimpijakos je poslednji dan za registraciju igrača za jesenje duele u Evropi iskoristio da bez pompe i potpuno neočekivano angažuje Stevana Jovetića. Iskusni crnogorski napadač stigao je u Pirej kao slobodan igrač, a dan posle promocije izneo je prve utiske i očekivanja.

Izabrane vesti

"Veoma sam uzbuđen, čuo sam toliko sjajnih stvari o Olimpijakosu i zato sam došao. Prvi mi je dan ovde, pa će mi trebati vremena da sve vidim. ImpresivAa trening centar i stadion jedni su od pokazatelja veličine kluba", rekao je Jovetić i dodao:

"Razgovarao sam sa mnogim igračima koji su igrali ili igraju ovde i nisam imao nikakvu dilemu pri dolasku. Prošle godine sam prvi put došao u Atinu sa prijateljem i tada se prvi put pomenuo Olimpijakos".

Nekadašnji napadač Partizana Fjorentine, Mančester Sitija, Intera, Sevilje, Monaka i Herte je na promociji otkrio da su pregovori trajali nekoliko nedelja, a da su se čelnici Olimpijakosa veoma potrudili da ga dovedu u svoje redove.

"Sviđaju mi se Grčka i Atina koja je fenomenalan grad za život. Veoma sam uzbuđen".

Kada su u pitanju ambicije i očekivanja, Jovetić je naglasio da će igre govoriti umesto njega.

"Ne volim obećanja, lako je pričati, sve ću pokazati na terenu. Video sam utakmice i rezultate, bili su jako dobri, srećan sam zbog toga. Daću sve od sebe da pomognem timu", kazao je centarfor.


tagovi

OlimpijakosStevan JovetićGrčka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara