©Star Sport
©Star Sport

Jovetić: Srbija je favorit u grupi

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.23. | 20:11

„Ima nešto više od ostalih“, kaže crnogorski as

Kreće trka za Evropsko prvenstvo. Iz grupe u kojoj su Srbija, Crna Gora, Mađarska, Bugarska i Litvanija dva mesta vode u Nemačku 2024. godine.

Reprezentacija Crne Gore će premijeru imati u Bugarskoj sutra veče, a onda će u ponedeljak u Podgorici dočekati Srbiju. Prva zvezda Sokolova, Stevan Jovetić, na konferenciji za medije u Sofiji, ocenio je da su Orlovi prvi favoriti u grupi.

Izabrane vesti

„Grupa nije atraktivna, ali je veoma teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri", rekao je Jovetić, prenose Vijesti.

Nada se as Herte i uzdanica Crne Gore da će ekipa sa pozitivnim rezultatom vratiti sa prve utakmice u grupi.

„Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog selektora i dobre rezultate s njim na poslednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to", kazao je Jovetić.


Pošto ima 33 godine pitanje je bilo i da li su mu ovo poslednje kvalifikacije za EP.

„Ne razmišljam o tome i ne bih voleo da su mi ovo poslednje kvalifikacije za EP. Ne osećam pritisak veći nego inače. Najbitnije je da svakoj utakmici pristupimo na pravi način i da idemo korak po korak. To je jedini recept za uspeh", poručio je Stevan Jovetić.



tagovi

Crna GoraStevan JovetićKvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara