©Starsport
©Starsport

Jovetić: Ukoliko pobedimo Litvaniju i odigramo makar nerešeno u Mađarskoj, ovo će biti više nego uspešne kvalifikacije

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 02:09

Napadač Crne Gore svestan dometa Sokolova

Golom za izjednačenje Stevan Jovetić je još jednom pred beogradskom publikom demonstrirao klasu i potvrdio da je i u poznim igračkim godinama najbolji fudballer Crne Gore. Ipak, majstorija fudbalera Olimpijakosa bila je nedovoljna da gosti naprave ozbiljnije probleme Srbiji koja je u drugom poluvremenu stigla do celog plena (3:1).

Izabrane vesti

"U prvom poluvremenu smo igrali odlično, vratili se posle primljenog gola, imali nekoliko situacija i izjednačili. Tako je trebalo da odigramo i u nastavku, ali smo se nesvesno povukli, a ušla su dva odlična igrača kao što su Filip Kostić i Sergej Milinković-Savić”, istakao je 33-godišnji napadač i dodao:

"Borili smo se, nemam šta da zamerim momcima. Dali smo sve od sebe, ali je presudio individualni kvalitet Srbije. Imaju ogroman igrački kadar, još 20 igrača koji mogu da igraju. U drugom poluvremenu su bili bolji, a čestitam našim momcima, ponosan sam na njih".

Sokolovi će aktuelne kvalifikacije završiti novembarskim duelima protiv Litvanije na svom terenu i gostovanjem Mađarskoj. U teoriji, za plasman na kontinentalnu smotru moraju da pobede oba susreta, uz poraz Srbije od Bugarske, a Jovetić je svestan da je takav scenario nerealan.

"Ako dobijemo Litvaniju i odigramo makar nerešeno u Mađarskoj, ovo će biti više nego uspešne kvalifikacije”, zaključio je Jovetić.


tagovi

reprezentacija Crne Gorekvalifikacije za EPKvalifikacije za Euro 2024EURO 2024Stevan Jovetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara