Jović igrao poluvreme, Real izgubio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.07.21. | 21:24

Rendžers preokrenuo protiv Kraljevskog kluba – 2:1

Pred novim trenerom Real Madrida Karlom Ančelotijem je mnogo posla. Istina, na gostovanju Rendžersu u Glazgovu, u okviru  prvog pripremnog meča, kraljevski klub je igrao u kombinovanom sastavu. Oslanjajući se na momke koji su u prošloj sezoni imali manju minutažu.

Na kraju je bilo 2:1 za domaćina, posle preokreta. Srpski reprezentativac Luka Jović našao se u startnoj postavi Real Madrida. Činio je napadački trio zajedno sa Rodrigom i Lukasom Vaskezom. Iza njih su delovali Edegard, Isko i Antonio Blanko. Real je patio u prvom poluvremenu. Šampion Škotske je delovao mnogo bolje i svežije. Stvarao i promašivaošanse, dok je Real poveo u devetom minutu. Pogrešila je odbrana Rendžersa, dozvolila Rodrigu da im ukrade loptu, i potom rutinski pogodi mrežu.

Izabrane vesti

Nastavio je Rendžers da napada i stvara šanse. Ali je tek u drugom poluvremenu uspeo da se “naplati”. Šansu u timu Reala dobili su i igrači iz drugog tima, odnosno Real Kastilje. Dovoljno da Rendžers pojača ritam i dođe do vođstva za 22 minuta.  Luka Jović se nije istakao za 45 minuta na terenu.

Izjednačio je Sakala, da bi konačan rezultat postavio Iten u 77. minutu pogodio, pošto se najbolje snašao posle gužve u petercu gostiju.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara