Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Jović ponovo na Realovim treninzima

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 16:09

Test treći put negativan

Da li je došao kraj hodu po mukama Luke Jovića? Ova sezona mu je definitivno za zaborav, kako god da se završi.

Vratio se srpski as u tim Reala. Ponovo je bio odstranjen, zbog društva u kojem je bio pre nekoliko dana, a za koje se ispostavilo da je imalo člana koji je zaražen koronom. Zato je Jović iz predostrožnosti bio sklonjen iz Realovog sastava, nije trenirao sa ekipom, nije konkurisao za mesto u timu za utakmice.

Izabrane vesti

Urađen je i treći test u nekoliko dana i treći je bio negativan, kao prethodna dva, javlja Marka. To je pokazatelj da Luka nema koronu, da je potpuno zdrav i stručni štab ga je vratio da trenira sa ekipom.

Jović je danas pre podne bio na treningu, a to znači da će konkurisati za sastav za utakmicu sa Viljarealom. Meč protiv Žute podmornice igraće se u četvrtak od 21 čas i ima ogroman značaj za Real: ako Madriđani pobede, osvojiće šampionsku titulu.

Jasno je da Jović nije kandidat za prvih 11, tu je mesto rezervisano za Karima Benzemu, ali ukoliko se nađe na klupi, možda će dobiti koji minut šanse da zaigra. Poslednja tri puta kada je u Primeri ulazio u igru, srpski napadač je skupio ukupno četiri minuta igre!

Utakmica sa Seviljom iz 18. januara je poslednja na kojoj je Luka Jović imao osetniju minutažu, tada je na terenu proveo 62 minuta i bio je starter.


tagovi

Luka JovićReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara