Komentari na vest

Jović: Video sam loptu u golu; Rikardo: Danas smo bar stvarali šanse

N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Jovicu prestani prizirati , pocni igrati fudbal. Ti loptu vidio u golu. Treniraj i usavrsavaj se.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Ako su neku generaciju u Zvezdi/Partizanu "stručnjaci stručno" razvalili to je 2002. godište! Ni dugmići nisu ostali! Primer za studiju kako talentovanu decu upropastiti bez zadrške! A za to je bilo potrebno par pogrešnih ljudi na pravim mestima, u pravo vreme! Kriminalno!
Y

Ya77

pre oko 1 godinu

Video sam i ja super koznu jaknu u izlogu...
k

kskd

pre oko 1 godinu

Dok su nam Jovic i igraci poput bonus, od nas ni sad ni u buducnosti nece biti nista.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jovic cist dokaz da bonusi treba da zasluze da igraju a ne da imaju protekciju.
P

Pfc

pre oko 1 godinu

Dijete izdrzace se jos do leta i onda noga sine veze ti sa vezom nemas,nije tebi ovo prva sansa celo prolece ti gnjavis!Nisi gk los sine ali za Partizan veza sa vezom i ti i onaj ko te gura !!!!!Mozda ti je tetovaza on a ti si prosecna veza sa vezom poozzz!
a

a sve zvezde neke

pre oko 1 godinu

Ma gde bre nije los? Decko zalurtao u fudbal. Svaki bonus igrac u ligi bolji od njega i od onog Bazdara koji posle tri minuta nema snagu da istrci 20 metara. Sve bre to treba najuriti. Kakvi bonusi, kakvi mladi igraci? Partizan realno ima tri igraca koji mogu da budu medju20 u normalnoj ekipi Partizana, Belic, Kolorado i ne znam ko je treci, ostalo treba proterati, a ne otpustiti, sve baba do babe. Vise me strah kad je lopta u nasem posedu, nego kad nas napadaju, to su neki pasovi za koje niko ne moze da pretpostavi gde ce zavrsiti, svi neke pirute prave, driblaju sami sebe, niko ne zna da centrira, niko da dribla, niko da da pas tacan, a tek da sutnu loptu kao pravi fudbaleri, e to je tek nauvcna fantastika. ja samo ne znam kako ne uspeju bar slucajno da je pogode kako treba, sve sutevi po trideset metara od stative, ili jedva dodju do golmana sa deset metara, ajde bre, u nekadasnjem Partizanu kopacke ne bi mogli da ciste nikom. Daih pustis na teren bez protivnika ne bi uspeli da dodavanjima stignu do protivnickog gola, promasili bi se. Sramota.

milford

pre oko 1 godinu

Reakcijom u savršenoj prilici dokazao si da si u najboljem slučaju kalibar za Antaliju ili Sivaspor
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Turska?? Šališ se. Moldavija, Gruzija, Crna Gora, tako neka liga

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Diabate ne ispostuje Meniga, ti ne ispostujes Diabatea, vec sam i zaboravio ko je ono dodao Natku, ne znam zbog cega samo trenirate i trcite ako mislite tako da sutirate na kraju...
5

56789

pre oko 1 godinu

GLEDAJ TI DA ODES STO PRIJE DA TE MI NE GLEDAMO KAKO SE VUCES PO TERENU! NE ZNAS TI NI DJE JE GO ZATO SI JE I VIDIO U GOLU