(©Starsport)
(©Starsport)

JSD Partizan danas bira predsednika

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.09.22. | 12:17

Kandidati Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić

Najavljivale su se u poslednja tri meseca promene, pre svega u Fudbalskom klubu Partizan, a početak bi mogao da se desi – danas.

Za 17 časova zakazana je Skupština JSD Partizan, na kojoj će se birati novi predsednik. Kako tvrdi deo crno-bele familije, aktuelnom prvom čoveku sportskog društva Miloradu Vučeliću je mandat istekao još pre tri godine. Što mu nije smetalo da funkciju nastavi da obavlja do danas.

Izabrane vesti

Pred predstavnicima klubova koji funkcionišu u okviru sportskog društva biće dvojica kandidata: prvi čovek fudbalskog kluba Milorad Vučelić i predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović. Njih dvojica su se prethodnih dana „čašćavali“ kroz intervjue i saopštenja.

Mijailović čak tvrdi da je uoči sednice JSD bilo brojnih pretnji i ucena predstavnik ostalih klubova u okviru crno-bele porodice.

Čujem da planiraju organizaciju tri prstena privatnog obezbeđenja za Skupštinu JSD. Da je brane od koga? Od predstavnika klubova koji se bore za taj Partizan? Spominju se razne pretnje ljudima iz uslovno rečeno manjih klubova. Da će ostati bez posla, da će im se desiti ne znam šta... Svašta se priča... Čujem da su direktoru jednog on naših klubova koji operativno pomaže rad JSD obećali restoran Partizana na poklon, a da će restoran biti obnovljen o trošku fudbalskog kluba, samo ako pobedi kandidat aktuelne vladajuće garniture u JSD Partizan“, pričao je Mijailović u intervjuu za Mozzart Sport.

Ukoliko prvi čovek košarkaškog kluba danas dobije mandat za mesto predsednika JSD Partizan, tek bi onda mogla da se očekuje borba za „dušu“ fudbalskog kluba, koji je decenijama bio oslonac, u svakom smislu te reči, svih „manjih“ klubova unutar crno-bele familije.


tagovi

SD PartizanFK PartizanKK PartizanOstoja Mijailovićmilorad vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara