Pavlović (© Star sport)
Pavlović (© Star sport)

Juče priča da ide, danas debi za Monako: Strahinja Pavlović prvi put u Ligi 1

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.12.20. | 18:18

Piše se...

Svanulo je Strahinji Pavloviću. Čekao je srpski reprezentativac i napokon dočekao debi za Monako. Prošlo je pet meseci otkako se stasiti štoper preselio u Francusku, bio strpljiv i posle perioda privikavanja konačno kročio na teren u zvaničnoj utakmici.

U pobedi na gostovanju Dižonu (1:0) prekinut niz od tri poraza – trener Niko Kovač uveo je bivšeg Partizanovog prvotimca na teren u prvom minutu nadoknade umesto Brazilca Enrikea. Proveo je Strahinja u igri pet minuta, dok nije isteklo vreme koje je sudija Stinat obračunao da je potrošeno tokom drugog poluvremena susreta 16. kola Lige 1.

Izabrane vesti

Pavlovićevi prvi minuti u inostranstvu stigli su samo dan pošto je portal Foot mercato plasirao informaciju da Kneževi planiraju da mladog Srbina u predstojećem prelaznom roku pošalju na pozajmicu. Možda je ovo odgovor Kovača da ima drugačije planove za defanzivcem iz Šapca. Uostalom, tokom jeseni se govorilo da najpre želi da ga pripremi, pa kad bude sto odsto siguran u to šta popularni Kalaba može, pruži mu šansu. I evo je.

Pre gostovanja Dižonu, 10.000.000 evra plaćeni Strahinja Pavlović bio je na klupi samo na tri utakmice (Brest, Rems i Pari Sen Žermen), međutim, nije ulazio u igru, dok je u međuvremenu jedine minute skupljao u dresu reprezentacije Srbije u susretima Lige nacija sa Rusijom, Turskom i Mađarskom.


tagovi

Strahinja PavlovićNiko KovačMonako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara