©Star Sport
©Star Sport

Junajted dodaje gas - 43.750.000 evra za Milenkovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 21:09

Londonski San tvrdi da će srpski fudbaler odbiti produžetak saradnje sa Fjorentinom, što će klub sa Artemio Frankija staviti u situaciju da mora da ga proda ovog leta

Mančester junajted dodaje gas u napadu na Nikolu Milenkovića. Crveni đavoli žele da podignu kvalitet odbranbene linije i pronađu dugoročno rešenje za tandem sa Harijem Megvajerom, a Ole Gunar Solskjer je oduševljen kvalitetima srpskog štopera.

Londonski San tvrdi da će Junajted ponuditi 38.000.000 funti, što je oko 43.750.000 evra, za Nikolu Milenkovića, kao i da će igrač odbiti novi ugovor sa Fjorentinom. Ugovor srpskog reprezentativca na Artemio Frankiju ističe na leto 2022. godine, pa bi čelnici Viole morali da budu primorani na prodaju, ukoliko pregovori oko produžetka saradnje budu stvarno neuspešni.

Izabrane vesti

(1,37) MAN JUN (4,80) BARNLI (8,50)

Isti izvor navodi da gigant sa Old Traforda neće imati brisan prostor ispred sebe kada su u pitanju pregovori oko dolaska Milenkovića, s obzirom da je interesovanje pokazao i Čelsi. Tu je i Milan, koji bi mogao da se aktivira ukoliko ne uspe da obezbedi produžetak pozajmice Fikaja Tomorija, upravo iz redova londonskih Plavaca.

U ovom trenutu na Teatru snova je neizvesna budućnost Erika Baija, jer fudbaler sa Obale Slonovače želi zagarantovano mesto u timu i minute. Megvajer najčešće igra tandemu sa Viktorom Lindelofom, ali će Milenković zameniti Šveđanina ukoliko dođe na leto.

San navodi standardnu ulogu srpskog defanzivca u Firenci, kao i da je odigrao više od 125 mečeva od 2017. godine, kada je stigao iz Partizana. Među navijačima Junajteda vlada pozitvno raspoloženje povodom ovog posla, s obzirom da se svi nadaju da bi Srbin mogao da opravda reputaciju svog sunarodnika Nemanje Vidića, koji je ostavio neizbrisiv trag na Old Trafordu.


tagovi

Nikola MilenkovićOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara