Kijeran Tripije (Foto: Reuters)
Kijeran Tripije (Foto: Reuters)

Junajted nasmejao Atletiko - za Tripijea 12.000.000 evra?

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 09:58

Madridski klub insistira na klauzuli

Samo jedna kompletna sezona u dresu Kristal Palasa bila je dovoljna Aronu Van-Bisaki da svojim defanzivnim sposobnostima, prvenstveno igrom "jedan na jedan", zadivi čelnike Mančester Junajteda i natera ih da za njega plate 55.000.000 evra. Međutim, 23-godišnji Englez na Old Trafordu nije pokazao da je sposoban da igra u oba pravca, što je za modernog beka, koji igra u timu najviših ciljeva, nezamislivo, pa je Junajted krenuo u potragu za novim pojačanjem na desnom boku.

S tim da u doba korona krize neće biti toliko izdašan kao kada je leta 2019. godine plaćao Van-Bisaku, o čemu govori i informacija Mundo Deportivo. Naime, kako piše katalonski list, mančesterski klub je ponovo krenuo po Kijerana Tripijea. Ali teško je zamisliti da će, kada ga se nije dokopao pre godinu dana, u tome uspeti ovog leta, jer je Atletiku ponudio - 12. 000.000 evra, ističe Mundo Deportivo.

Izabrane vesti

U zenitu karijere, kao standardni reprezentativac, koji će Englesku predstavljati na Evropskom prvenstvu? Nakon sezone u kojoj je bio nezamenljiv na desnom boku (na samo dve od 28 utakmica u Primeri nije odigrao svih 90 minuta) i sa Jorgandžijama osvojio titulu? Neće moći.

U Atletiku su zadovoljni Tripijeovim igrama, Englez je srećan u Madridu i pride ima još dve godine ugovora sa novim šampionom Španije. Stoga na Vandi ne moraju da žure sa prodajom i nadaju se sumi zapisanoj u klauzuli. A ona iznosi celih 40.000.000 evra, i ukoliko Mančester Junajted svojom ponudom ne priđe pomenutoj cifri do pregovora neće doći.


tagovi

Mančester JunajtedAtletiko MadridKiran Tripijeletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara