(©Reuters)
(©Reuters)

Junajted obigrava oko Kuluševskog, Juventus nije voljan da ga proda

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.04.21. | 11:31

Stara dama se sprema za veliku letnju rekonstrukciju, ali na listi za odstrel se ne nalazi univerzalac makedonskih korena

Biće prometno u Torinu ovoga leta. Vladavini Juventusa nazire se kraj. Stara dama će posle devet godina ustupiti tron, a Inter je najbliži krunisanju. Eksperiment sa Andreom Pirlom kao trenerom početnikom nije se isplatio i za Staru damu ovo će biti leto velikih promena.

Veliki broj prvotimaca suočava se sa neizvesnom budućnošću, jasno je da će doći do velike rekonstrukcije tima, a to će pokušati da iskoriste brojni evropski klubovi. Kristijano Ronaldo, Alvaro Morata, Matijas de Liht, Aron Remzi, Adrijen Rabio i Paulo Dibala samo su neki od igrača koji bi mogli da napuste Juventus, a Mančester junajted je bacio oko na staru metu – Dejana Kuluševskog.

Izabrane vesti

Crveni đavoli su bili zainteresovani da dovedu švedskog univerzalca na Old Traford još dok je nastupao za Atalantu, ali onog trenutka kada se u trku za potpis Kuluševskog uključio Juventus, svi koji su stajali u redu ispred kancelarije čelnika Atalante su momentalno izgubili.

18.30: (3,70) Štutgart (3,60) Dortmund (1,97)

Ni ovoga puta Mančester junajted nema velike šanse da angažuje Kuluševskog, koji je u tekućoj sezoni odigrao 37 utakmica za Juventus na svim frontovima i upisao po pet golova i asistencija. Stara dama trenutno ne želi da se odrekne usluga 20-godišnjaka i ne planira da mu nalepi cenu, što ne znači da neće doći do zaokreta na tom polju. Naročito ako Junajted bude istrajan u svojoj nameri.

Ole Gunar Solskjer uperio je prstom u Dejana Kuluševskog, kotira mu se visoko na listi želja i sasvim sigurno će Crveni đavoli tokom trajanja letnje pijaca opipavati puls čelnim ljudima Juventusa, ali i samog igrača.



tagovi

Dejan KuluševskiMančester JunajtedJuventusletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara