Komentari na vest

Junajted odustaje od Rajsa i okreće se Filipsu, Huan Mata se vraća u Španiju

G

GGMU.

pre preko 2 godine

105M je previse para, a najvaznije je da se Fred proda, pozajmi ili bilo sta da odradi sa njim, samo da se skloni iz veznog reda.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Nije to tako lako kao sto mislis,oni imaju samo tri zadnja vezna,njega,Matica i Mctomineja..znaci ako ode matic i Fred morace kupit bar jos dva zadnja vezna,a kakve su danas cene to je bas skupa parada..
B

Blavani

pre preko 2 godine

105 milki za onog balvana, pa ovi nisu normalni. Ne kazem da je los, ali sto je mnogo, mnogo je.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
G

Goster

pre preko 2 godine

Filips je ok igrac moze da pokrije sredinu ima i pas odličan svakako je bolji od mektomimija,Freda,Matića ali za ove pare je ludost ,imaju ljudi van de beka na klupi i Jos nijednom ovaj solskjer nije pokusao da ga uvede u sistem da mu da sansu da ga istrpi pa ovu dvojicu trpi 3 godine,lindelofu i mekvjeru je oprastao kriminalne greske,pogbi je oprostio to sto je igrao kad on hoce,a ne moze decku da da sansu...ja sam mislio da se Mata penzionisao 😀 imas na krilima 6 igraca a krilo igra pogba... marsijala( koji je promasaj ) lingarda (ima problem sa koncentracijom) rasford (povrijedjen svako malo) sanco (decko trci u prazno niko mu loptu ne dodaje) Kavani (cesto povrijedjen) Ronaldo (ego na maksimumu) znaci za 3 pozicije 6 igraca, plus Bruno Fernandes kad igra pogba i on on igra krrilo ili desetku i on je siguran starter i ti dolazis u situaciju da za 2 pozicije imas 5 egocentrika i das pocetniku solskjeru da se igra trenera...goru platnu strukturu imaju od Barselone no im je spas sto su u premijer ligi i sto su na vrijeme razvili biznis u Aziji inace bi i njima haos bio,mada nije isključeno ni sad vec se Bruno buni sto ima manju platu od pogbe i Ronalda...
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Daj bre, sta kmecite vise za Van der Beka.... Kad god je bio starter ( uhlavnom kupovi i LE ili LS ) nikad, ama bas nikad nista nije pokazao. Jel igrao protib WH u kupu pre nedelju dana .... i ? Sta je igrao, nije se video na terenu ... poraz.... I tako uvek. Igrao protiv Rome prosle sezone revans... poraz, igrao protiv Lestera prosle sezone .... poraz, igrao protiv QPR prijateljsku.... Igrao protiv Yang Bojsa.... poraz. O cemu pricas ti ? Nije imao sanse ? Pa jel vidis da kad je starter, uhlavno dolaze porazi.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Zamisli da imaš igrača koji je kao stvoren za zadnjeg veznog. Onako visok, dobro gradi loptu, visok, dobar u skoku, ima sjajan pregled igre i odličan pas kojim može da preskoči vezni red i da uposli krila koja su izuzetno brza. Zamisli sve to i da se taj igrač zove Pol Pogba ali da imaš trenera koji ne sme to da mu kaže već ga gura na krilo. Pogba bi po meni bio sjajno rešenje zbog svega navedenog ali šteta što ovo nikad nećemo videti u praksi.
s

swsfwe

pre preko 2 godine

Pa probao je sa Pogbom na zadnje veznom i nije palilo. Sve to stoji sto kazes, al Pogba voli da pegla loptu na centru i dosta puat je izgubi i dodje do opasne sanse za protivnika. S druge strane prespor je za zadnjeg veznog, nema brzinu koja je mozda jedna od najvaznijih karakteristika zadnjeg veznog u modernom fudbalu. Tako da mogu ti reci da je Solskjaer vecin strucnjak od tebe

Falični Tom

pre preko 2 godine

Nisu probali nego ga je stavio dva puta i video da ovog ne interesuje. Zakuj ga na klupu, neka se zna neki autoritet. Misliš da je sporiji od Mektomineja, Freda ili Matića? Daleko od toga, samo nije naišao na trenera koji će da mu kaže to ti je pozicija ili igraj ili se seli. Iskreno jedva čekam da ode iz kluba(nadam se već u januaru ili na leto).
A

Ajax

pre preko 2 godine

Phillips je fenomenalan igrac, ali cena je abnormalna...
L

LokoLoko235

pre preko 2 godine

Od svih nabrojanih bolji je Ndidi iz Lestera a bio bi jeftiniji...
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Manchesteru pre svega je potrban jedan dobar Trener. Jedan dobar desni bek i jedan Centralno vezni igrac. I POKIDALI bi sve
V

Van Bisaka - Najbolji desni bek u Engleskoj

pre preko 2 godine

Nemoj to "desni bek"! Imaju Van Bisaku koji je "jedan od najboljih desnih bekova na svetu!". :))))

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Bice im bolje kad sutnu kvazi trenera.
G

Gost83

pre preko 2 godine

Aman, promenite trenera!
K

KILL OLE

pre preko 2 godine

70 MILIONA??? JEL NEKO OVDJE LUD??? NEZNAM KO JE GLUPLJI OVI IZ LIDSA ILI IZ UNITEDA... SMJESNO STVARNO...SVAKI DRUGI IGRAC CE USKORO KOSTATI 100 MILIONA...ALI I TREBA TAKO UNITEDU KAD IH JE LESTER IZMUZAO ZA 90 MILKI ONDA CE NORMALNO SVAKO DRUGI HTJETI ISTO...BITNO JE DA GLUPI OLE DRZI IGRACA KOJEG JE LJETOS PLATIO 85 MILIONA NA KLUPI A NA KRILU IGRA POGBA...KAKAV TRENER-IDIOT
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ne bih im ja ni 40 dao za Phillipsa kolika ku je zapravo početna cijena. Radije bih doveo iz španije, italije, njemačke ili francuske nekog. Ali to su Englezi. Razbacuju se previše .

Саша Ранђеловић

pre preko 2 godine

i ja bi se razbacivao tuđim novcem...realno...engleskih para odavno nema u njihovom fudbalu..