Rasmus Hejlund (©Reuters)
Rasmus Hejlund (©Reuters)

Junajted steže obruč oko Hejlunda, Atalanti malo i 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.23. | 18:10

Pari Sen Žermen i dalje nije odustao, ali je Danac prioritet dao mančesterskom klubu

Prva ponuda nije bila zadovoljavajuća, teško da će i druga, ali Mančester junajted definitivno steže obruč oko Rasmusa Hejlunda (20)! Kako javlja Fabricio Romano, klub sa Old Traforda poslao je i drugu usmenu ponudu na adresu Atalante vrednu 60.000.000 evra.

Reč je o ponudi iz dva dela, fiksnog od 50.000.000 evra i onog vezanog za bonuse koji bi klubu iz Bergama doneli dodatnih 10.000.000. Ipak, prema navodima brojnih transfer eksperata moraće Crveni đavoli još dublje da zavuku ruku u džep. Makar još jednom.

Izabrane vesti

Podsetimo, Junajted je isprva predložio Atalanti da uz novac u Bergamo pošalje i nekoga od prekobrojnih fudbalera, ali su iz italijanskog kluba poručili da u obzir dolazi samo – keš! I to minimum 70.000.000 evra. Insistirali su u početku na devetocifrenom obeštećenju, ali su u međuvremenu spustili zahteve.

Danski reprezentativac želja je i sportskog sektora Pari Sen Žermena i sve dok Junajted ne ispuni Atalantin zahtev Parižani će moći da se nadaju. Mada Đanluka Di Marcio tvrdi da francuski šampion ima male šanse, jer je i pored njegove finansijski bolje ponude Hejlund navodno prioritet dao Junajtedu, što je nedavno indirektno potvrdio i Erik Ten Hag.

"Bilo je mnogo nedoumica kod igrača kada bismo ih kontaktirali prošlog leta. Ove godine oni vide ambiciju u našem projektu i mnogi kvalitetni igrači zaista žele da dođu", izjavio je holandski stručnjak.

Dakle, Junajted je na dobrom tragu i pregovori će se nastaviti tokom nedelje, a Atletik piše da na Old Trafordu imaju i alternative u slučaju da ne uspeju da pronađu zajednički jezik sa Atalantom. Rezervne opcije su Mohamed Kudus kojeg žele još Čelsi i Brajton, te Randal Kolo Muani kojeg Totenhem vidi kao zamenu za Harija Kejna ukoliko Englez napusti klub do kraja leta.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023TransferiRasmus HojlundTransferi uživoMančester JunajtedAtalantaRandal Kolo MuaniMohamed Kudus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara