Komentari na vest

Junajted uveo "Ronaldo pravilo": Platni razredi kao u Bajernu, nastradaće De Hea, problematičan Rašford

I

Idi

pre preko 1 godinu

I desatak strucnjaka, komentarise platne razrede M.U.
r

roni

pre preko 1 godinu

ono sto bajern radi je bruka i sramota.drugoligaski igraci zaradjuju po 14,15mil godisnje,mali gravenberh 8,9 a igra svaku desetu utakmicu.plate po ostalim klubovima,barsa, real,celzi,juve ma idi bre.debili vode klubove realno.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Malo li je 200.000 funti nedeljno ili ti više od 10 miliona funti godišnje??? Fudbal je odavno prestao da bude igra i postao biznis...Time se gubi onaj draž koji je nekad imao...Zbog toga se i nadam da PSŽ neće nikad osvojiti LŠ jer nije dovoljno kupiti sve najskuplje treba napraviti tim...
L

LeGM

pre preko 1 godinu

Davno su trebali uvesti ovo a ne tek sada...mada nikad nije kasno...
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Nisam baš siguran da im je to pametan potez. Teško će oni sa tom politikom dovesti kvalitetne igrače.
G

GGMU1988

pre preko 1 godinu

Bonusi budu veći i eto. Napadač više kinte za golove kao bonus, odbrana dobije kad ne prime gol itd...
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Odlicno pravilo, bilo je vreme da se opamete. Sto se Rasforda tice, daleko je on od najboljih igraca. Junajted svakako ima opciju da produzi ugovor jos godinu dana i da ga zadrzi, a do tada ce se sve vec resiti. Uostalom, ni jedan tim ne sme da zavisi od jednog igraca, a kamoli od Rasforda.
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Treba se pozabaviti i Fil Dzons pravilom,on je tu vec 12 sezonu a bukvalno ga ni nevidimo 🤣🤣🤣
Q

Q

pre preko 1 godinu

@Gost007 Pa on je 10 puta bolji od Varana nego sto je stalno povredjen.Tvrdim da bi kod Gvardiole bio starter da je zdrav.Pa sa njim je Ferguson osvojio Titulu 2013-te. Sa 18 godina je bio stub Mancester Junajteda.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

@Q, i Lukas Vaskez je osvojio 5 Liga Sampiona. Je li zbog toga bolje bek/krilo od Hakimija? Nemas pojma koliko si ogranicen
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

Bilo je kod Fergusona slično pravilo, pa je morao da popusti u nekom trenutku. Znam da je Roja Kina sa kapitenskom trakom "podmićivao".
M

Marenda

pre preko 1 godinu

Markus Rasford u tri najbolja igraca sveta? Kog sveta? Zbog golova kantama iz PL koje svi dobijaju po 3-4 razlike? Mesi, Mbape, De Brujne, Haland, Benzema?
I

I

pre preko 1 godinu

Ne treba ni ići tako daleko. Pa oba krilna napadača Arsenala, Saka i Martineli su bar duplo bolji od Rašforda.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Partizane reaguj De Hea bi nam dobro dosao hahaha kad vec nismo uzeli Giljerma Ocou a sigurno bi dosao u Partizan da smo ga trazili.Umesto toga ode u Salernitanu i u ovim godinama a ima 37 godina spasi Salernitanu debakla i petarde na debiju protiv Milana.