Komentari na vest

Junajtedov plan za leto – 13 igrača, podeljeni u tri kategorije i poseban slučaj De Hea

1

101

pre 10 meseci

Neka pokusaju prodati sve u paketu Saudijskoj Arabiji, za 100 mil eura. I zavrseno.
2

24.04.1902.

pre 10 meseci

Mancheser United-u trebaju pre svega dva vrhunska napadača koji će da trpaju golove! GGMU! 👿
J

Jaffa keks

pre 10 meseci

Vidoh par komentara za racun trenera i njegovog pokazanog znanja u ovoj sezonu... Po meni par bitnih stvari koje su mu isle na ruku su sledece. Vezni red je prosle sezone bio Fred i Mektomini, ove Kazemi i Eriksen. Odbranu su ranije igrali vecinski Teles umesto Soa, Megvajer umesto Lisandra, Dalot umesto Bisake, a Varan je dobar deo sezone proveo povredjen. Te sezone su krila bili nikad gori Rasford ( masio prazan gol u vise navrata), indisponirani Sanco, Elanga koji nije ni za prvu ligu. Ronaldo je tu ulazio kad je Kavani bio zdrav i nije bilo igraca. Marsijal je bio na pozajmici. Kad se uporede postave u proslos i sezoni pre toga, covek je zamenio gotovo ceo tim ( slobodno bacite pogled na postave). Zasto mislim da je imao srece? Pricam vec duze vreme, Rasford odlican potencijal, ali nikako da ga ispuni. Bojim se da je ovo bio samo njegovom bljesak. Isto mislim da ce biti i Soom. Antoni standardno los. Eriksen upitno koliko moze da izdrazim. Kazemiro moze samo na dole, jer imao doktorsku sezonu. Jedini trasfer koji moze da napravi razliku je Kejn. Veliki upgrade. Nadam se da gresim, ali poklopilo se Junajtedu dosta kockica ove sezone, pitanje je da li ce Ten Hag izvuci makar slicnu formu od igraca koje sam nabrojao.
r

rd12

pre 10 meseci

Ten Hag imao sreće? Wtf? Sasvim suprotno je. Imao je toliko pehova, situacija sa Ronaldom, prodajom kluba itd da je ovo što je napravio ove sezone bukvalno maksimum. Kakva crna sreća...
J

Jaffa keks

pre 10 meseci

I ja se slazem da je ovo sto je odradio sa ekipom maksimum, ali... Poklopilo se dosta stvari da je imao takvu sezonu, ali takav je sport. Mora nekad da se poklope kockice. Varan se konacno vratio i odigrao je veci deo sezone. Sanco konacno odigrao koliko toliko. Rasford se cekao dugi niz godina da ima ovakvu sezonu i pitanje je da li ce je ponoviti. So i Bisaka su pronasli formu konacno. Ne kazem da to nije njegovom zaslugom, ali samo iskustvo pokazuje da vecina ovih igraca nije konstantna i da imaju naizmenicno dobru, pa losu sezonu. Deluje mi da je podesili da ti bitni igraci ima bas sada dobru sezonu i pitanje je da li ce nastaviti na ovom nivou naredne. Zbog te dobre forme od igraca koji dosta osciluje, zbog toga kazem da je imao srece. Ali delom je i njegova zasluga, da se ne lazemo.
@

@Jaffa Keks

pre 10 meseci

Druze molim te nemoj komentarisat Fudbal ko boga te molim. Idi brati Hokej na Travi iili tako nesto. Reci da je Ten Hag imo srece je vise nego suludo. Ten Hag ih je nastimovao. Covjek izbacio Kiksaru Megvajera otjero Kristinu i uspostavio Autoritet u Svlacionici. Nazvati Eriksena i Kazemora igracima kojima se jedna sezona otvorila sve govori o tvom fudbalskom znanju. Pa taj Eriksen skoro 10 godina Premijer Lige ima u Nogama do nesrecnog srcanog udara da nije dobio nemi imo godinu dana Pauze. Covjek je nosio Igru istog tog Tottenhama! Kazemiro covjek sve moguce sa Realom osvojio al eto sreca bila pa odigrao dobro. Ko sve komentarise fudbal i Igrace…..
T

Trololo

pre 10 meseci

Toliko se Ten Hagu poklopilo, npr. da Ronaldo unosi nemir u tim i da mora da resava tu situaciju, da je jedini spic, Marsijal, povredjen 3/4 sezone, da Eriksen, koji je igrao vrlo dobro dozivi povredu i odsustvuje nekoliko meseci sa terena, da Casemiro dobije onaj glupavi crveni, zbog Antonija, da ne igra protiv Arsenala i da kasnije, zbog sledeceg crvenog, odsustvuje 4 utakmice, da se oba startna stopera povrede u kljucnom delu sezone i da zbog toga ispadnu iz LE, da vlasnici dovedu Veghorsta kao glavnog spica, da se i taj Rasford, koji je medju retkima koji su davali golove, povredi pred kraj sezone, da Sancho upadne u mentalne probleme i propusti vise od pola sezone itd. Stvarno se dosta poklopilo, nema sta.
J

Jaffa keks

pre 10 meseci

A gde sam pomenuo u prethodnom komentaru Kazemira i Eriksena? Masim poentu komentara skroz i cujes sta ti odgovara. Eriksen tesko da moze da izdrzi ovakav tempo bas zato sto je u takvom zdravstvenom stanju kakvom jeste. Kazemiro ima godina i imao bas, bas dobru sezonu. Moguce najbolju u poslednjih nekoliko godina. Zato sam rekao da verovatno moze samo gore. I genije, nije samo do trenera uvek, ima nesto i do igraca. Videces sledecu sezonu i obrati paznju na formu igraca koje sam pomenuo, a to su Sanco, Rasford, So, Bisaka i baci pogled na to koliko ce izdrzati Varan i Eriksen ( vec je imao period). Pricamo na kraju sezone.
T

Trololo

pre 10 meseci

Logicno je da se tim mora pojacati, transferi za to i sluze. Sto se tice forme igraca, So i Rasford su imali i pre dobrih sezona, ali imali su i losih, tu dosta zavisi od samog trenera. Eriksen ne moze bolje, gotov je, ne moze da izdrzi utakmice na 3-4 dana, ali zato se i trazi veznjak. Casemiro u kontinuitetu sezonama vec igra dobro, ne verujem da ce odjednom popustiti, a ako se Junajted kao tim dobro pojaca, moze biti i bolji (odnosno da tako izgleda, jer bi ceo tim mogao biti bolji). Varan je podlezan povredama i tu se Junajted mora pojacati. Sancho je bio nebitan ove sezone, a cak je i na transfer listi. Opet, zasto ne razmisljas o igracima koji bi trebali da budu bolji? Npr taj Antoni, dobri su izgledi da bude bolji, nakon sezone privikavanja na ligu, Garnacho moze samo bolji da bude, So mora da bude na oprezu, jer Malasija ceka svoju sansu. Desni bek skripi malo, ali ne moze ni svaka pozicija biti vrhunska. Sa golmanom koji odgovara Ten Hagovoj filozofiji, ceo tim bi trebao mnogo bolje da igra iz zadnje linije i resava presing protivnika. I, na kraju, jako je bitno dovesti spica, jer dzaba sve, ako nema ko da daje golove. U svakom slucaju, daleko od toga da se Ten Hagu nesto poklopilo, ali daleko i od toga da je Junajted favorit za titulu.
g

gost.....

pre 10 meseci

Jes krs zato sto ti je nabijo komplekse jer klub za koji ti navijas nije tamo gdje bi ti zelio e zemo hvataj se grabalja da sjeno ne presusi pozzzz

Darkoki

pre 10 meseci

Po meni je naj bitnija prodaja kluba..bitnija i od ovog transfer roka,ako klub uzmu Arapi verovatno ce biti zamenjena ova uprava sto je spucala tolke milione i nagomilala igrace..znaci sa novom upravom koja bi bila sposobna dovoditi dobre igrace i donosila prave odluke i tek onda bi krenuli napred.

Falični Tom

pre 10 meseci

Po meni je prvi put da vidim da Junajted ulazi u prečazni rok sa nekim planom. Ima tu stvari koje bih ja probao drugačije da odradim. Na primer, Megvajer ne može za 50 miliona nikako. Čovek je definicija nestabilnosti i kiksa. 25 i vozi. Mektominej isto i Fred plafon 20. Umesto što po svaku cenu hoće Maunta, dati šansu Hanibalu. Dečko je stvarno dobar igrač i dosta zreo. Uz Eriksena i Bruna bi mogao mnogo da napreduje a sledeće godine dovesti Maunta za džabe. Mislim da Henderson i Igbal nikada nisu ni dobili pravu priliku u klubu. Elanga je isto dobar igrač ali je vrlo neozbiljan. Takođe mislim da Junajted ove godine treba da pošalje Grinvuda na pozajmicu jer bi bio ogroman pritisak na ceo tim zbog njega. Marsijala ostaviti kao rezervnog špica a takođe Dialo i Pelistri su zreli za ozbiljniju šansu. Malo konkurencije da se momci pomuče za mesto u timu. I da, za kraj De Hea da ode. Legenda kluba ali ovo je već drugi put da uslovljava klub za ugovor. Prvi put nije otišao iako je sve dogovorio sa Realom a sad dočeka kraj sezone i istek ugovora. To samo pokazuje koliko malo poštuje klub jer da ih poštuje ne bi ih dovodio u ovako neprijatnu situaciju.
G

Gostica

pre 10 meseci

Potpisujem sve rečeno, možda čak i dovesti samo rezervnog golmana a dati šansu Hendersonu, koji je u nemalom broju utakmica pokazao da itekako može da bude dobro rešenje. Iqbal je već otišao, Hannibalu dati šasnu također, uvesti Dialloa i Pellistrija u ekipu. Rešiti se Megvajera, Freda, Baillija i sličnih pijavica
T

Trololo

pre 10 meseci

Apsolutno se ne slazem da je Henderson dovoljno dobar za prvog golmana Junajteda, sto je generalno i pokazao kada je dobio sansu. Dobar je za ekipe koje se brane, igraju bunker i slicno, ali generalno nista posebno... Dok je dobro imati samopouzdanje, on je sebi uvrteo u glavu da je predobar, odbijao je da bude druga opcija i saceka svoju sansu. Takodje, koliko sam procitao, bio je zasluzan za curenje informacija iz kluba, sto opet dovoljno govori o njemu. Prodati ga sto pre.
G

Gostica

pre 10 meseci

Sećate se pre par sezona kako je Henderson jedno vreme branio ispred De Gee, i ostavljao ga redovno na klupi ? Tad je Hendersonu učinjena, po mom mišljenju, nepravda jer ga je, čini mi se Solskjaer, u punom naponu snage i forme kada je bio zaista dobar i branio na vrhunskom nivou (pozvan u reprezentaciju) izbacio iz prve postave i vratio de Geu pored svih kikseva koji je ovaj pravio posle onog što mu je Ronaldo uradio na Evropskom. Pa i prvih par meseci pozajmice u Forestu kada je čupao sam bodove Forestu i do te nesretne povrede je bio zaista golman koji može braniti za 17 od 20 ekipa u PL. Mene da se pitalo sa de Geom bi se pozdravili još prije 2 sezone, napravili mu bistu ispred stadiona i vratili ga u Španiju da ne prlja svoje ime jer je dugo vremena bio najbolji na svetu što se tiče golmanske pozicije i onoga što on zapravo treba da radi, da brani gol a ne da igra nogom i da glumi trećeg štopera (Alisson, Ederson, Neuer), a sada će otići na mala vrata zbog pohlepe i činjenice da više nije golman koji može da nosi jedinicu Junajteda zbog čestih kikseva koji su nas ove sezone koštali itekako. Hendersonovo nezadovoljstvo je, ako mene pitate, apsolutno opravdano, a samim tim što je i dete kluba to ima još veću težinu. Ma da priča se da će ga Forest otkupiti.
T

Trololo

pre 10 meseci

Bas na osnovu tih partija i govorim, nije bio nista bolji nego De Gea. Postavljanje mu je bilo uzasno. Bar je to moje vidjenje. Mozda je mogao da izraste u boljeg golmana, ali imao je peh, ako se dobro secam, dobio je koronu, De Gea poceo da brani i zadrzao mesto, jer je branio odlicno. Donekle razumem Hendersona i njegovu zelju da brani, ali to ne opravdava da iznosi novinarima stvari iz svlacionice, da odbija poslusnost itd. Sto se tice Foresta, mislim da su vise bodova uzeli sa Navasom, tj. da je imao veci uticaj, mislim da sam negde to procitao, ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim. U svakom slucaju, nisam ni za Hendersona, ni za De Geu, Raya ili Onana mi se cine kao odlican izbor.
M

Mr007

pre 10 meseci

🤣🤣🤣 Ne bi se MU resio Megvajera i Freda,sve da ih dzabe daju,a ne za 75 miliona evra.
S

Slanina

pre 10 meseci

Za Megvajera se slazem, ali Fred mozda nije kalibar za Junajted, ali u nekom malo slabijem klubu moze biti koristan.
N

Ne ne i ne

pre 10 meseci

Ako prodaju Hanibala to bi bila ogromna greška, njemu mora da se da šansa u prvom timu. Veliki potencijal, podseća stilom na Pogbu, koji je igrom slučaja isto tako mlad oteran pa su ga posle vraćali za ogroman novac. Ako oteraju Hanibala bojim se da će im se za par godina ista stvar dogoditi.
С

Стара гарда

pre 10 meseci

Реално ово ће бити најгора сезона за јунајтед, не зато што ће лоше играти него неће имати с ким. Тен хаг тренерска величина, поред никад јсчег ситија он је имао две или три победе мање од Гвсрдиоле. Чова има идеју, само да му дају мало средстава. Клуб се продаје старе газде неће да улажу, нових још ни на видику. Ако успеју да од продаја приходују нешто можда и буде нечег. Пре месец дана за оног балвана рекли да би га пустили џабе и платили му годишњу плату сада пише траже 50 милиона смешно. Минимум што би морали да доведу је нападач и голман, а за остало ако буде пара.
G

Gostica

pre 10 meseci

Nažalost, u pravu si a nadam se da nisi, ali sve izgleda tako, čak i da Katar kupi klub, neće moći efektivno delovati sigurno do kraja ove godine, možda u januaru bude nešto ozbiljnije, ovako 120 miliona je na raspolaganju, golman i napadač su realnost a ostalo ako se uspe, a oni idu na Maunta, okej voleo bih ga videti u Junajtedu ali imamo daleko gore probleme trenutno od vezne linije.
7

7788

pre 10 meseci

Junajted ima veliki problem, nagomilali su igrače koji nikoga ne zanimaju a žele da uzmu lovu za njih, plus treba obnoviti roster jer je vidljivo da su od velikih engleskih klubova u ovom trenutku najslabiji. Iskreno bih voleo da budu bolji jer kakva je to liga kad u njoj Junajted igra sporednu ulogu. Njima treba neko ko je dobar u skaut službi, npr. Monći, čovek koji zna dobro proceniti igrača jer zbog loše skaut službe i jesu sada tu gde jesu. Nemoguće je stvari popraviti ekspresno da budu dobri sledeću sezonu, ali dugoročno sa pravom skaut službom mogli bi izaći iz ovog košmara. Mekgvajer, Fred, i ostali da ne nabrajam nisu kalibar za ovako veliki klub.
M

Mikislav

pre 10 meseci

U ovakvim situacijama treba baciti u vatru nove mlade igrače iz b tima...tako je i Fergi radio...a i Ten Hag u Ajaksu...plus Benfika, Dortmund, Barsa, ...
D

D90

pre 10 meseci

Hahahha sta rade kompleksi navijaca junajteda,lupaju minuse jer nece da priznaju da im je ekipa krs nad krsevima,usli među 4 u ligi samo zahvaljujuci jos gorem totenhemu i celsiju,i tome sto je liverpul poceo kasno da ulazi u formu...eee sta je Ser Alex Ferguson docekao bolje da je dusu ispustio nego da gleda ovaj jad od tima
G

GeOs

pre 10 meseci

Pitao sam puno puta tvoje istomisljenike. Sta to znaci kad kazes, bili su 3. samo zahvaljujuci ostalima koji su bili losiji , ili usli kasno u formu ? Pa zar to i ne oslikava tabela ? Daj, molim vas, pa to su toliko plitke konstatacije da realno nemaju veze sa mozgom, a sa fudbalom tek memaju veze. U sustini, nemaju veze sa zdravom logikom. Pa uvek je onaj sto je ispred, tu gde jeste jer su ovi ispod njega bili slabiji. Otkrili ste nam Ameriku tim razmisljanjem. Nego hajde onda tom logikom, Njukastl je bio 4. samo zato sto su ostali ispod bili losiji. Liverpul je bio 5 samo zato sto su ovi ispod bili losiji. Itd, itd, itd...... Mislim, stvarno, ako imas imalo smislen odgovor, objasni mi sta to znaci sto tvrdis.

The Intersect

pre 10 meseci

fred 25.000.000 ahahahahahahaha
С

Сербона

pre 10 meseci

Овај крш од играча ће неко платити? Мекгвајер, 50 милиона, ма немој, џабе да га дају, нико га неће. Једино неку цркавицу могу узети за оног Мектоминаја и Елангу, остало могу продати само, ако плате неком да их узме. Мекгвајер, Марсијал и Санчо са бонусима плаћени скоро 300 милиона... сад са оноликим платама не вриједе преко 30 милиона. Циркус тим, заувијек!!!
o

oo

pre 10 meseci

Čelsi i Junajted jednostavno treba da izvrše zamenu igrača. Maunt za Sanča. Mislim da bi svi bili zadovoljni ovim poslom.
m

mozda

pre 10 meseci

Inter i junajted za golmane, cista trampa
D

D90

pre 10 meseci

Na spisak dodajte,bisaka,shaw,lindelof,eriksen,martinez,malacia,dalot,antony,ma svi sem rashforda i bruna fernandesa su kese obicne krs ekipa
D

Da druze.

pre 10 meseci

Trebalo bi da smanjis igranje Fife.

Pule

pre 10 meseci

Ako cemoo realno toliko pumpaju pricu da nam treba napadac ,a po meni bokje dovesti neko dobro krilo do 25 godina nego forsirati kejna za 150 m sa 30 godina ,jeste on dobar igrac al po meni bokje taj novac da proslede na par pojacanja na sredini krilu i odbrani
T

TKJ6

pre 10 meseci

tako je i Byern mislio proslo ljeto, pa vidio si sta bi.
n

nemaaaa

pre 10 meseci

sta da se prica kakav je junajted kad mu je kapitan teeeleeeee megvajer,lelelelele....pa onom junajtedu gde je kapiten bio vidic,on ne bi mogao ni skupljati lopte,nece m.u videti titule jos 20 godina
1

134657856798

pre 10 meseci

Junajtedov najveci problem je sto smo uveliko ugazili u leto a prodaja kluba nije zavrsena, Glejzeri se natezu, i jos uvijek nisu prihvatili poslednju (najizdasniju ponudu) arapa. Tek kad se to zavrsi realno je da dodje do transfera, pre toga se nista ne zna, i Ten Hag je kukao kroz medije na stanje trenutno.
T

Transfers 23/24

pre 10 meseci

Mount, Chiesa, Kim, Onana i Bojang.
G

GGMU7

pre 10 meseci

Elanga realno dobar igrač za rotaciju, nije bio ništa lošiji od Sanča.
4

46

pre 10 meseci

Baš baš dosta posla za Junajted. 5-6 igrača bi morali da dovedu ako hoće da budu konkurentni, i da prodaju ove navedene u tekstu. Imali su po koji bljesak protekle sezone, ali realnost je da kada stane Rašford ili Bruno, staje Junajted. Celu sezonu igrali bez klasične devetke, dobar rezultat su napravili realno. Moje neko viđenje je da je Ten Hag izuzetno taktički potkovan, da ima jasnu ideju kakav fudbal njegova ekipa treba da igra. U Junajtedu izgleda da škripi u sportskom sektoru i skautingu, ne pamtim da su uboli neko pojačanje po meri osim Kazemira što i nije bilo teško.
D

Dexaman

pre 10 meseci

Dobar spisak za odstrel. Jedino bih, eventualno, zadržao Hendersona i možda Elangu kao deo rostera...Naravno, trebalo bi pogoditi i sa nekim pojačanjima...