Komentari na vest

Jurić ponovo o Radonjiću: Ono što se desilo protiv Juventusa će mu pomoći

D

Darko Laziiic

pre oko 1 godinu

Izuzetno limitiran igrac. Iako poseduje dobre fizicke predispozicije,sve je to dzabe. Cak ni brzinu koja mu je glavni adut ne zna da koristi kako treba i kad treba. Uporno samo gura loptu niz lininu kao da igra u amaterakoj ligi pa ce da pretrci svih 11….steta imqli bismo top krilo u reprezentaciji.
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Ova 2 igraca(Radonjic i Ilic) su suvo zlato nase reprezentacije. Radonjic je najbrzi igrac u reprezentaciji Srbije i najbolji je dribler. Ivan Ilic je neverovatno kreativan igrac na sredini terena(u rangu Tadica iako igra malo povucenije od njega). Pas mu je fantazija. Smisao za kombinatoriku odlican. Vec sada zasluzio je mesto u prvih 11. Piksi nije glup, sigurno ce gurnuti Ilica u vatru vec u ovim kvalifikacijama. Dao mu je sansu i na Mundijalu, ali je Ilic tek izasao iz povrede pa nije pokazao sta ume(Brazil nije bas ekipa ga ces da se naigrac fudbala).
O

OU

pre oko 1 godinu

Da je malo mlađi verovatno bi dobio ozbiljan tim stručnjaka i psihologa da rade sa njim svakodnevno, u redu, lenj je, nije profesionalan, ali ja i mnoge druge stvari ne razumem kod njega. Bog mu je dao sve. Osim brzine, tehnike koja je za omladinski uzrast bila čudo i nije napredovala jer se na njoj ne radi, šuta sa distance, eksplozivnosti, momak je dobio još nešto... Visinu. Nemanja je visok 185 cm. Da li ga je iko ikad video da udara loptu glavom, da se ubacuje na centaršut u petercu, ili da uklizava na centaršut? Ja nikad. I to mi je neobjašnjivo skroz, momak ima sve, a ne zna da koristi ništa. Samo se zabije uz aut liniju i ako sa nekim ostane 1 na 1 pretrčaće ga ili predriblati i to je sve.
g

gigac

pre oko 1 godinu

Ovo sto je izjavio za mladog Ilica vam sve govori. Decak je super talentovan i zeli da radi,pritom nije potrebno da mu govori jer je inteligentan i razume igru. Radonjicu,uci od mladjanog Ilica
G

Gost 8

pre oko 1 godinu

Ne može njemu niko da pomogne