Mojze Ken (©Reuters)
Mojze Ken (©Reuters)

Juve čeka Depaja i gleda druge opcije: Atalanta odbila trampu Ken - Murijel

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.08.22. | 02:10

Ikardi odavno nije opcija, još se traži konačni dogovor sa Barselonom

Juventusova potraga za rezervom Dušanu Vlahoviću još traje i čini se da će neizvesnost trajati do poslednjeg dana prelaznog roka.

Jasna ideja postoji da Memfis Depaj bude taj koji će čuvati leđa Vlahoviću, ali kako dogovora sa Barselonom još nema u Torinu gledaju i alternativna rešenja. Jedno od njih bi Staroj dami omogućilo da se reši dve muve jednim udarcem. Naime, Juventus pokušava da se otarasi grešnika Mojzea Kena koji više nije u planovima Maksa Alegrija posle kašnjenja na treninge i slabe discipline, ali taj posao biće teži za realizaciju nego što se možda očekivalo.

Izabrane vesti

Juve je pokušao da dogovori sa Atalantom, inače klubom sa kojim je tradicionalno u dobrim poslovnim odnosima, trampu po kojoj bi Mojze Ken otišao u Bergamo, a suprotnim putem krenuo Luis Murijel. Dea je ipak spustila rampu na ovaj transfer jer bi pre zadržala Murijela, nego se bavila igračem koji ima velikih problema sa egom i destruktivan je po ekipu.

Ponedeljak, 20.45: (1,48) Juventus (4,60) Sasuolo (7,50)

Mada se ponovo u orbitu šalje Mauro Ikardi, dobro upućeni izvori sa Čizme tvrde da Argentinac odavno nije opcija. Nekadašnji golgeter Sampdorije i Intera nalazi se u nemilosti novog trenera PSŽ Kristofa Galtijea koji ga je prebacio u rezervni tim zbog nediscipline i ne dozvoljava mu da radi sa prvotimcima. Juve iz tog razloga ne želi da se bavi njegovim slučajem jer već ima problema u svom dvorištu koji mora da se počisti, iako je Ikardi dugo bio tiha patnja Dame.

Argentinski TyC Sports tvrdi da je Ikardijeva žena i agent Vanda stupila u kontakt sa čelnicima Mančester junajteda i Galatasaraja i da će se razgovarati sa oba kluba o mogućem transferu, jer za njega u Parizu nema mesta.

Što se Depaja tiče, pregovori sa njegovom svitom idu dobro, ali ne i sa Barselonom oko formule posla. Barsa nije u zavidnoj poziciji, mora pod hitno da se rešava svih koji su višak kako bi smanjila trošak za plate i registrovala nove igrače inače bi mogla neke od njih da izgubi... Memfis je sa Juventusom sve bliži dogovoru oko dvogodišnjeg ugovora vrednog 5.000.000 evra po sezoni.

Zanimljivo, italijanski Skaj javlja da je Juventus pokušao da ukrade Đovanija Simeonea Napoliju ispred nosa, ali je taj posao izgleda završen i Čolov sin će na jug Italije...

Serija A vraća se već za vikend, a Juventus napad na Skudeto počinje u ponedeljak kada dočekuje Sasuolo u meču koji zatvara prvo kolo.


tagovi

Mojze KenMauro IkardiLuis MurijelMemfis DepajLetnji prelazni rok 2022Juventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara