Komentari na vest

Juve čeka Zidana da ostvare jedan davni san

g

gost89

pre oko 1 godinu

Svi zamo ko je Zidan, ali niko ne zna ko ste vi. Toliko o kritikama
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Zidan je neki dan glatko odbio ponudu Al-Nasra od 120 miliona eura neto za dvije godine jer samo želi u Juventus! Strpljivo čeka poziv. 20 miliona eura odštete za raskid saradnje s Alegrijem nije nikakva para. Ako Elkan prelomi, ta stvar je gotova. Svejedno, Zidan će doći kad-tad u najdraži Klub. Jednom Juventino-zauvijek Juventino! FGJj
l

lq

pre oko 1 godinu

Da bi bilo koji trener na svetu pravio ozbiljne rezultate u kontinuitetu, potrebna mu je jedna stvar, da ima vrhunski igracki kadar, Juventus to nema. Tako da bi dolazak Zizua u Juve samo poljuljao njegpv trenerski pedigre.
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Malo je igrača koji će odbiti poziv od Del Pjera, Buffona, Trezegea i Zidana da dođu u Juventus, a to je kvartet koji sada iza zavjese uveliko radi za budući Juventus.
J

Jorgensen

pre oko 1 godinu

Zidan i rad na duge staze- dobar vic. Zidan je tip trenera koji ne zna da napravi ekipu, što se videlo u drugom mandatu u Realu. On zna da izbrusi već napravljenu ekipu, zato mu je Juventus primamljiv.
r

roni

pre oko 1 godinu

jedva cekam da preuzme klub da se vidi kolko nista ne zna.trazi odresene ruke i rad na duze staze jer zna da je sporet koji je imao srecu da radi sa onakvim igracima i kristijanom u zivotnoj formi i snazi.da ovima iz juvea nisu bitni rezultati cekali bi pirla.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Jbg i ja sam bio mišljenja da nije neki trener,a onda kada bolje razmislim tri puta uzeti LŠ nije lako.Da je lako PSG i Siti bi je uzimali stalno.Tako da ipak nije baš da je takva neznalica.Možda nije kalibar Lipijev,Gvardiolin,Fergusonov,Mihelsov i ostalih legendarnih trenera,ali da nije dobar ne bi imao te uspehe koje je imao.Možda nije neki taktičar,ali ima harizmu da vodi vrhunske ekipe.Jbg kada gledaš realno većina ovih igrača je imalo Zidanov poster u svojoj sobi.
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

Alegri se dogovorio sa Celzijem. Tako da je vrlo moguce da ce Zidan ili Konte da preuzmu Juve na kraj sezone. Forza Juve :)))))))))
0

0211

pre oko 1 godinu

Konte garant, ne verujem da bi Zidan dolazio u Juve. Ne sad.
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Sve vodi tome da indijanac Alegri ostaje i naredne sezone!Vraceni su im bodovi,u LE vrlo verovatno ce biti u finalu ,sa velikim šansama da osvoje LE,i nazalost to ce biti jos jedna uspesna ,lazno uspesna sezona,laznog trenera Alegrija,koji nije zasluzan ni za jedan jedini bod ove godine koji je Juventus osvojio!To je ekipa koja niti ima glavu niti ima rep,ko na klasu uradi nesto, uradi i to je to. Ja simpatisem Juventus, ali ovo vracanje bodova mi ni malo nije drago,jer cu i natedne sezone da gledam antifudbal od strane Juventusa!!! Unazadip je 7,8 fudbalera svetske klase.
a

asdfghjk

pre oko 1 godinu

Realan komentar. On se unazad godinama slepa na kvalitet novac i uticaj juventusa. Sa ovakvim timom koji ima pa 80% trenera bi igrali polufinale LS.
B

Beringator

pre oko 1 godinu

Ovi nesretnici iz celsija da su normalni pa da ga dovedu
Z

Zizuu

pre oko 1 godinu

Oce oni ali nece on
4

46

pre oko 1 godinu

Bio bi to idealan spoj, Čelsi jeste u kanalu ali isto tako jeste jedan od timova sa najvećom perspektivom i potencijalom, a ovde se navodi da Zidan želi dugoročan projekat... Džabe sve kad ga ne vezuje ništa za Englesku, ne trči čovek za parama, ako već nije pristao na blanko ček iz PSG-a, čini mi se da ne postoji ništa čime bi Boli mogao da ga ubedi...
T

Tzv jedan davni san

pre oko 1 godinu

Šta misli Zidan o šansama Partizana protiv Reala ? Već 15 minuta nema teksta o ulasku Partizana u F8 i jedan davni san ?!
0

023

pre oko 1 godinu

hehehe kakvi kompleksi, vest o zidanu i juve-u ovaj place i ovde zbog partizana... neka neka, samo placite ;)